Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Gówienka kiepsko wyglądają na białym ;)

A i biały po jakimś czasie biały juz nie jest i tez kiepsko wygląda. ;)

Wysłane z telefonu

Co do gówienka to wystarczy odpowiednio cyrkulację ustawić,aby w dane miejsce wszystko trafiało i po bólu ;) .Miałem w sumie 3 akwa. Malawi + 1Tangę wszystko na białym(jasnym) podłożu gdzie w ostatnim zbiorniku z pysiami część podłoża ma 5lat i fakt bielą po oczach nie wali,ale jasny jest nadal i według Mnie spoko wygląda :P .

Wszystko zależy od Naszego widzi misie-jednemu podoba się biały innemu jakiś inny kolor i to jest chyba jedyna rzecz na której można opierać Nasze tak lub nie.

Opublikowano

Ja mam piach jasny ( nie biały choć na zdjęciach tak wygląda )ale z czasem robi się ciemniejszy. Chodzi o to że ten nienaturalnie biały piasek bedzie powoli ciemniał i na nim to dość kiepsko będzie wyglądało.

Opublikowano
Co do gówienka to wystarczy odpowiednio cyrkulację ustawić,aby w dane miejsce wszystko trafiało i po bólu ;) .Miałem w sumie 3 akwa. Malawi + 1Tangę wszystko na białym(jasnym) podłożu gdzie w ostatnim zbiorniku z pysiami część podłoża ma 5lat i fakt bielą po oczach nie wali,ale jasny jest nadal i według Mnie spoko wygląda :P .

Wszystko zależy od Naszego widzi misie-jednemu podoba się biały innemu jakiś inny kolor i to jest chyba jedyna rzecz na której można opierać Nasze tak lub nie.

Adam zgadzam się z Tobą. Też nie rozumiem mitu z tymi kupami na żółtym staje się niewidzialny czy co?

Jutro będzie podmiana wody i jakoś kupsk nie widzę to jest kwestia ustawienia filtracji.

Opublikowano

Aleście się tych kup czepili, jakbyście emotki nie widzieli i nie wiedzieli do czego służą...

Choć faktem jest, że biały po czasie przestaje być biały i nie za fajnie moim zdaniem wygląda. Piszę nad podstawie obserwacji baniaka u znajomego.

Wysłane z telefonu

Opublikowano
eljot trochę dokładniej czemu nie biały piasek? mit o stresie znam,a jest coś jeszcze?
Biały piasek jeszcze ok, choć trochę nienaturalnie wygląda, ale głównie nie pasuje mi w połączeniu z białymi łupkami. Z samych łupków już kiepsko cokolwiek sensownego ułożyć a od postów "mam coś brązowego na pięknych białych kamieniach, jak się tego pozbyć" już mnie mdli :mrgreen: