szymidlo Opublikowano 11 Stycznia 2015 #1 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Witam, a oto i moja mala improwizacja... Bede potrzebowal pomocy z identyfikacja gatunkow oraz wg mnie problemem przeludnienia.... Akwarium przejalem od kolesia juz z obsada.. Nie znal gatunkow...Mam je 6mcy, poki co wszystko idzie ok,ale chcialbym wiedziec co robic, zeby bylo dobrze Pozdrawiam wszystkich! Do zobaczenia w dziale identyfikacji gatunkow ))) Przepraszam za zamieszanie z linkiem... Skasowalem link i posta, co by nie zasmiecac forum...
Andrzej Głuszyca Opublikowano 12 Stycznia 2015 #2 Opublikowano 12 Stycznia 2015 ...witam serdecznie! Link poniżej nie działa. Przynajmniej u mnie.
r3b Opublikowano 12 Stycznia 2015 #3 Opublikowano 12 Stycznia 2015 U mnie też nie. Pamiętaj, że na dole po prawej w okienku twojego posta jest przycisk edycji. Użyj go i popraw całość.
spiochu Opublikowano 12 Stycznia 2015 #5 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Jak dla mnie za mało kamieni a za dużo roślinek Jakiej wielkości jest to akwa? Wysłane z telefonu
szymidlo Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor #6 Opublikowano 12 Stycznia 2015 240l poczatkowo byly same kamienie, zajmowaly prawie polowe akwarium... rybki rosly i rosly, a tam bylo za malo wody w wodzie...
Rekomendowane odpowiedzi