Darjush Opublikowano 6 Listopada 2008 #21 Opublikowano 6 Listopada 2008 mi na slimaki pomogly bocje kubotai a przy okazji swietnie sie prezentuja i strasznie sympatyczne rybki, strasznie ruchliwe i wszedzie ich pelno wiec polecam, wiem ze troche nie ten biotop ale jakos sobie dadza rade:)
meth Opublikowano 6 Listopada 2008 #22 Opublikowano 6 Listopada 2008 mi na slimaki pomogly bocje kubotai a przy okazji swietnie sie prezentuja i strasznie sympatyczne rybki, strasznie ruchliwe i wszedzie ich pelno wiec polecam, wiem ze troche nie ten biotop ale jakos sobie dadza rade:) Bocje mówisz? No dobra, tyle że w prawidłowo prowadzonym malawi nie ma problemu ze świderkami – jeśli taki problem wystąpi – znaczy się dużo za dużo karmisz – przestań bo zbyt wielka populacja ślimaków niebawem będzie najmniejszym problemem.
mutra Opublikowano 6 Listopada 2008 #23 Opublikowano 6 Listopada 2008 wiem ze troche nie ten biotop ale jakos sobie dadza rade:) lekką herezję prawisz
Darjush Opublikowano 6 Listopada 2008 #24 Opublikowano 6 Listopada 2008 wiem ze troche nie ten biotop ale jakos sobie dadza rade:) lekką herezję prawisz miałem roslinne i tam owe bocje teraz jak robie malawi to juz jakies 2 miechy wraz z pysiami plywaja w normalnym malawi i swietnie sie czuja a red redki nie zwracaja na nie zadnej uwagi. szkoda mi je oddac bo strasznie sympatyczne rybki:)
sision Opublikowano 6 Listopada 2008 #25 Opublikowano 6 Listopada 2008 Uwielbiam, kiedy ryby i ludzie dobrze się dogadują. Ryby mówią im, że jest im świetnie. No bo przecież gdyby nie to, to skąd byśmy wiedzieli o ich samopoczuciu?...
koteczek555 Opublikowano 6 Listopada 2008 #26 Opublikowano 6 Listopada 2008 A myślałam, że to tylko w Wigilię
yaro Opublikowano 7 Listopada 2008 #27 Opublikowano 7 Listopada 2008 na pewno twardość wody a szczególnie nasze pH w akwarium doje istnie rajskie warunki do trzymania tej ryby.
Gość Opublikowano 15 Listopada 2008 #28 Opublikowano 15 Listopada 2008 http://allegro.pl/item461319068_masz_do ... elena.html Coś takiego mi się w oczy rzuciło nie wiem czy działa ale fajne 1. mozna juz kupic duuuuzo taniej; 2. swoje robia, przetestowalem na "neonkarium" 8) 3. lepiej kupic lekki nadmiar, bo maja tendencje do "znikania"... obawiam sie, ze sa kanibalami...
Rekomendowane odpowiedzi