Andrzej Głuszyca Opublikowano 3 Stycznia 2015 #1 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Mam pytanie. Czy to tylko u mnie na kanale YOU TUBE MK nie ma naszych filmów ( są tylko trzy z targów Zoo Botanica) ? Cytuj
seemann Opublikowano 3 Stycznia 2015 #2 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Mam pytanie. Czy to tylko u mnie na kanale YOU TUBE MK nie ma naszych filmów ( są tylko trzy z targów Zoo Botanica) ? ja też widzę tylko 3 z zoo Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor #3 Opublikowano 3 Stycznia 2015 ja też widzę tylko 3 z zoo ...czyli nie tylko u mnie nie ma:)Pewnie się gdzieś znajdą... Cytuj
Bezprym Opublikowano 4 Stycznia 2015 #4 Opublikowano 4 Stycznia 2015 W Play liście są jeszcze 4 w tym 3 oznaczone jako prywatne nie do obejrzenia i kolegi Czarniaka filmy są w Kanałach ,więc wydaje mi się że zostały pogrupowane.Zastanawia mnie tylko po co umieszcza się filmy w youtubowym kanale KM i następnie blokuje się je, według mnie to nie ma sensu. Wysłane z mojego LG-D722 Cytuj
stan Opublikowano 4 Stycznia 2015 #5 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Chyba You tube KM nie MK ;-) ? Trzeba zaczekać na Marka bo z tego co się orientuję to on się tym zajmuje . Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor #6 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Marek wyjechał i zabrał filmy na festiwal w Cannes:) Cytuj
marek_z_81 Opublikowano 4 Stycznia 2015 #7 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Jutro będę w domu to postaram się wszystko naprawić. Musieliśmy wyłączyć chwilowo filmy z użytku publicznego. YouTube zażądał potwierdzenia i udowodnienia, że utwory, które są w filmach mają odpowiednią licencję. Oczywiście mają tylko potrzebuję komputera żeby im to udowodnić. Mam nadzieje, że jutro filmy znowu się pojawią na kanale. 3 Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor #8 Opublikowano 5 Stycznia 2015 ...czemu nie wszystkie filmiki wróciły? Cytuj
marek_z_81 Opublikowano 5 Stycznia 2015 #9 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Andrzejku coś taki niecierpliwy. Spokojnie, będą wszystkie. Nie wróciły 3 filmy. Twój, stana i poznerowicza. Nie mogę znaleźć ścieżki dostępu do utworów tam zawartych. Podmienię muzykę i będą widoczne. Żeby było szybciej zrobiłem to w video edytorze na YT. Już się przetwarzają. 1 Cytuj
seemann Opublikowano 5 Stycznia 2015 #10 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Andrzejku coś taki niecierpliwy. Spokojnie, będą wszystkie. Andrzej pewnie ustawia playlistę do snu, więc pewnie ma teraz problemy z zaśnięciem 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi