Bezprym Opublikowano 20 Grudnia 2014 #31 Opublikowano 20 Grudnia 2014 A ja mogę polecić ewentualnie Labidochromis perlmutta i Labidochromis joanjohnsonae ewentualnie tego ostatniego z Saulosi. Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
RavenPl Opublikowano 20 Grudnia 2014 #32 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Bezprym bez urazy ale poleciles jedne z najmniej kolorowych rybek :-)
MatiK Opublikowano 20 Grudnia 2014 #33 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Bezprym bez urazy ale poleciles jedne z najmniej kolorowych rybek :-) Perlmutt niby nie tryska kolorami, ale ma swój urok jak dla mnie, też bym polecił ten gatunek. Odnoszę wrażenie, że jest lekko nie doceniany, a szkoda bo to ciekawa ryba.
Slawek-meszek Opublikowano 20 Grudnia 2014 #34 Opublikowano 20 Grudnia 2014 A ja mogę polecić ewentualnie Labidochromis perlmutta Kolego Bezprym często polecasz ten gatunek. Bardzo chciałbym abyś coś opisał więcej o nim. Bo rozumie, że posiadasz tą rybkę? Jeżeli miąłbym polecać jednogatunkowo to P saulosi lub M membe Deep. Choć wolałbym postawić na P saulosi i C cobwe
Bezprym Opublikowano 20 Grudnia 2014 #35 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Kolego meszek niestety tej rybki nie posiadam ale mocno się nad nią zastanawiam i podałem właśnie dwa gatunki między którymi będę wybierać. A muszę powiedzieć że to jest dla mnie ciężki wybór. Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi