apper Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor #31 Opublikowano 18 Grudnia 2014 U mnie też taki zmatowiał, pokazywałem go w pierwszym poście. W ogóle Panowie jestem bliski zdrady klubu narurowców i przejściu do kaseciaków Patrząc jakim małym nakładem i prostą formą użytkownicy kaset uzyskują fenomenalną jakość wody ( patrz np. JemioloSeba) coraz trudniej mi się oprzeć....
JemioloSeba Opublikowano 18 Grudnia 2014 #32 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Chłopie ale jsk byś wiedział ile ja przeszedłem wcześniej aby taką wodę uzyskać to by Ci włosy dęba stanęły A żeby nie było Ot to korpusy też przerabiałem. Moje też matowiały. Z tego co pamiętam to miałem firmy Aqua Filters (czy jakoś tak)
ryba1 Opublikowano 18 Grudnia 2014 #33 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Co za różnica czy matowieją? Rozumiem jakby szyby W akwa przy narurowcach matowialy to byłby problem ale korpusy? Tak wielkim problemem jest brak możliwości oglądania jak kupska falują? Musiałem zapytać bo dręczyło mnie to pytanie
eljot Opublikowano 18 Grudnia 2014 #34 Opublikowano 18 Grudnia 2014 A ja się zastanawiam czy potrzeba aż 33 postów aby stwierdzić fakt. Zamykam
Rekomendowane odpowiedzi