Skocz do zawartości

Pomoc przy zakładaniu akwarium.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też tak myślałem że trudno ale proste to jak nie wiem, jeśli przykleisz to sie bąblami nie przejmuj ponieważ mogą znikać do miesiąca czasu a nie jak tu kiedyś ktoś napisal ze jak nie zejdą w ciągu 2 dni to zostaną to NIE PRAWDA !!!!

• Dziękuję 1
Opublikowano

Pytam i pytam,no ale trudno.

Zastanawiam się nad tymi skałami:

25 KG LUPEK BIALY ZESTAW KAMIENI DO AKWARIUM 120CM (4946429875) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.@@AMEPARAM@@http://img19.allegroimg.pl/photos/400x300/49/46/42/98/4946429875@@AMEPARAM@@19@@AMEPARAM@@49/46/42/98@@AMEPARAM@@4946429875

25 KG LUPEK DRZEWIASTY ZESTAW SKALA DO AKWARIUM (4886703550) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.@@AMEPARAM@@http://img19.allegroimg.pl/photos/400x300/48/86/70/35/4886703550@@AMEPARAM@@19@@AMEPARAM@@48/86/70/35@@AMEPARAM@@4886703550

W mojej głowie różne pomysły.Np.Kupić oba zestawy i wymieszać albo kupić jeden zestaw i jeszcze trochę dokupić.Chciałbym oprócz dna pójść trochę w górę.Akwarium 63 cm wysokie.

Opublikowano

Skał nie mieszaj, będzie to dziwnie wyglądało, pójdź w jeden rodzaj kamienia i pokombinuj z ustawieniem. Najlepiej i najtaniej będzie wybrać się do składu kamieni i sobie poprzebierać ;)

• Dziękuję 1
Opublikowano

W składzie kamieni tona to te 700-900 zł. I sam wybierasz co chcesz. Tutaj 3560 zł lub 3960 zł. Plus koszty wysyłki ;) I kupujesz kota w wtorku. Decyzja należy do Ciebie :)

Na marginesie, ta druga opcja to po prostu gnejs, na składzie blisko mnie kosztuje koło 750zł/t. :)

Wysłane z telefonu

• Dziękuję 1
Opublikowano

Niedaleko Inowrocławia w Chmielnikach jest firma Stone Garden.Łupek drzewiasty za kilo max.1zł.Muszę tam podjechać i zobaczyć co mają.

Opublikowano

Często jest tak, że łupki i skałki sygnowane, jako te, specjalnie do akwarium są w takich cenach, a kamienie luzem są za połowę tej ceny. Poszukaj takich za 45/55gr za kg, tak jak napisał r3b, będziesz mógł z nich powybierać jakieś ciekawe egzemplarze do baniaka.