Andrzej Głuszyca Opublikowano 30 Listopada 2014 #1 Opublikowano 30 Listopada 2014 Zniknął mi kciuk do podziękowań Jak go przywrócić? Cytuj
Bourbon Kid Opublikowano 30 Listopada 2014 #2 Opublikowano 30 Listopada 2014 Jedź do szpitala może Ci go przyszyją Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor #3 Opublikowano 30 Listopada 2014 Jedź do szpitala może Ci go przyszyją ...w Trzebnicy koło Wrocławia dobrze to robią)))Ale mam jeszcze jednego w zapasie:))) Cytuj
seemann Opublikowano 30 Listopada 2014 #4 Opublikowano 30 Listopada 2014 Zniknął mi kciuk do podziękowań Jak go przywrócić? pewnie za często w baniaku moczyłeś i odpadł teraz nie będziesz mógł dziękować Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor #5 Opublikowano 30 Listopada 2014 ewnie za często w baniaku moczyłeś i odpadł teraz nie będziesz mógł dziękować ...coś w tym jest:))))) Cytuj
zdrowy_zab Opublikowano 30 Listopada 2014 #6 Opublikowano 30 Listopada 2014 Istnieją limity. Dałeś za dużo podziękowań Nabe to kiedyś opisywał. Jak napiszesz więcej postów albo ty otrzymasz podziekowanie, wszystko wróci do stanu pierwotnego. Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor #7 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Istnieją limity. Dałeś za dużo podziękowań Nabe to kiedyś opisywał. Jak napiszesz więcej postów albo ty otrzymasz podziekowanie, wszystko wróci do stanu pierwotnego. ...dziękuję za odpowiedź) 1 Cytuj
MatiK Opublikowano 1 Grudnia 2014 #8 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Właśnie a propo kciuka, myślałem sobie ostatnio, że czasem bywa używany jako taki like, jak na facebook'u, za śmieszny tekst, albo jakiś żart... Może można by to rozdzielić i zrobić opcję tego właśnie like'a, żeby podziękowanie za post, który coś wnosi było rzeczywistym podziękowaniem? Cytuj
harisimi Opublikowano 1 Grudnia 2014 #9 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Liczba podziękowań,poklepań,uśmiechów i tego wszystkiego co sygnalizujemy kciukiem zbiera się w jedną całość. To w sumie nie jest konkurs na najbardziej lubianego czy największego mędrca. Jesteśmy tu nie tylko po to aby czegoś się dowiadywać ale i żeby się pośmiać, pożartować itp. Niech więc zostanie tak jak jest. Niech każdy decyduje sam jak przydziela kciuki . Zwłaszcza, że zmiana to nie taka prosta sprawa a pisać regulaminu do kciuków nie mam zamiaru . Swoją drogą większość dziękuje w sposób typowy. Daje kciuka gdy dowie się czegoś o co prosiło czasem tylko dziękuje za to, że się np uśmiał i zyskał dobry humor. Tego drugiego typu podziękowań jest relatywnie mało więc wg mnie nie ma o co kruszyć kopii. Cytuj
MatiK Opublikowano 1 Grudnia 2014 #10 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Nie no, spoko. Tak tylko zapytałem, myślałem, że to trochę prostsza sprawa, ale w zasadzie masz rację niczego o nic nie kruszę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi