wesolcmg Opublikowano 24 Października 2014 #1 Opublikowano 24 Października 2014 Witam. Ostatnio sprzedałem całą obsadę i postanowiłem wprowadzić zmianę bo przede wszystkim chciałem: Metriaclima estherae (Red) - już wpuściłem młode sztuki teraz się zastanawiam czy będą jeszcze się dogadywać z: Melanochromis auratus Pseudotropheus demasoni Pozdro.
Slawek-meszek Opublikowano 24 Października 2014 #2 Opublikowano 24 Października 2014 Myślę, że przy trzech gatunkach i to jakich, będzie ok. Tak więc jestem za tą obsadą. Kibicuje bardzo. Oczywiście dieta czysto roślinna
marcin1ja1 Opublikowano 24 Października 2014 #3 Opublikowano 24 Października 2014 Myślę, e przy trzech gatunkach i to jakich wybrałeś będzie ok. Tak więc jestem za tą obsadą. Kibicuje bardzo. Oczywiście dieta czysto roślinna Potwierdzam dieta typowo roślinna. Auratus a w szczególności demasoni bardzo źle znoszą dietę mięsną (wiem to z własnego doświadczenia). Auratus bardzo piękna ryba ale bardzo nieprzewidywalna. Dwie walczące ryby potrafiły robić taki wir, że piach sięgał lustra wody Chociaż przy estherce nie miałem problemu z dietą mieszaną.
wesolcmg Opublikowano 25 Października 2014 Autor #4 Opublikowano 25 Października 2014 Dieta oczywiście na zielono. Tylko obawiam się czy auratus nie zdominuje demasoni(<-tych ryb nie miałem) bo jest mniejszy.
Rekomendowane odpowiedzi