blublu1 Opublikowano 20 Października 2014 #1 Opublikowano 20 Października 2014 Witajcie. Obsada jak w tytule . W spiżarni OSI Cichlid flakes , OSI spirulina flakes, Naturefood cichlid flakes, Naturefood color plus. Możecie podpowiedzieć w jakiej kolejności to podawać ? I czy ewentualnie coś dokupić....
Slawek-meszek Opublikowano 20 Października 2014 #2 Opublikowano 20 Października 2014 Naturefood cichlid flakes A co to za pokarm?? Czy chodzi o Naturefood premium cichlid czy o Naturefood premium cichlid Plant.
blublu1 Opublikowano 20 Października 2014 Autor #3 Opublikowano 20 Października 2014 Naturefood premium cichlid plant .
Slawek-meszek Opublikowano 20 Października 2014 #4 Opublikowano 20 Października 2014 Ja zrobiłbym to w następujący sposób OSI spirulina codziennie wieczorem poniedziałek, wtorek, środa i piątek NF Plant w poniedzialek, środę OSI flakes wtorek, piątek i sobota NF color czwartek Dobrze byłoby zakupić jakąś mrożonkę np kryl - cywartek artemia - sobotę 1
blublu1 Opublikowano 20 Października 2014 Autor #5 Opublikowano 20 Października 2014 Dzięki bardzo za informacje . W taki razie jeszcze jakaś mrożonka i będzie komplet Jeszcze jedno pytanie techniczne mam - ile razy dziennie karmić ? Czy dwa razy - rano i wieczorem - wystarczy ? Od razu pisze , że ciężko będzie kilka razy przez cały dzień ( praca itp) ...
Slawek-meszek Opublikowano 20 Października 2014 #6 Opublikowano 20 Października 2014 Dwa razy spokojnie wystarczy. Podczas karmienia będziesz obserwował czy czasami rybki nie tyją. Wtedy zrobisz korektę w żywieniu. Raczej nic się nie będzie działo, jeżeli będziesz podawał odpowiednie dawki pokarmu, Nie powiem ile trzeba podawać. Musisz sam do tego dojść. Ale karm tak aby nic nie zalegało na dnie.
Kshyhu87 Opublikowano 22 Października 2014 #7 Opublikowano 22 Października 2014 Czy moglibyście doradzić dla podobnej obsady tyle tylko że bez yellow? Mam OSI spiruline, OSI vivid color, NLS, kryll, artemię i niedługo mam zamiar kupić danichi veegie fx
spiochu Opublikowano 22 Października 2014 #8 Opublikowano 22 Października 2014 Proszę bardzo: http://forum.klub-malawi.pl/showthread.php?t=23877 Wysłane z telefonu 1
Slawek-meszek Opublikowano 22 Października 2014 #9 Opublikowano 22 Października 2014 Tę pokarmy które wymieniłeś spokojnie wystarczą. Nic innego tylko karmić 1
jaca303 Opublikowano 23 Października 2014 #10 Opublikowano 23 Października 2014 Ja karmię suchymi praktycznie tymi co podałeś + z mrożonek artemia.
Rekomendowane odpowiedzi