Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Swoją droga to Tan mal oferuje i Otter Point i Cape Maclear i Eureki

Myślę, że będąc w niedługim czasie w cichlidstadzie co nie co może się rozświetlić w tej sprawie ;-).

Opublikowano

Zdecydowanie utrudniło ;). Na zdjęciu Twoja ryba miała bardzo czerwone barwy i dużo czerwieni na grzbietówce ... czy faktycznie ryby tak wyglądały czy to kwestia foty światła ? jak oceniasz swoje ryby ? podobne do jjackowych czy do innych ?

Opublikowano

Najbliżej im chyba do tych jjackowych. W porównaniu z pozostałymi przedstawionymi tu fotami moje ryby mają zdecydowanie mniej barwy niebieskiej i więcej ciemnoceglastej czerwieni.

• Dziękuję 1
Opublikowano

No to mamy następne pytanie Augustów na filmie prezentował ryby dość mocno niebieskie post 12 a Twoje ryby nawet na fotach w baniaku wyglądają na bardziej czerwono-brązowe.

Opublikowano
Najbliżej im chyba do tych jjackowych. W porównaniu z pozostałymi przedstawionymi tu fotami moje ryby mają zdecydowanie mniej barwy niebieskiej i więcej ciemnoceglastej czerwieni.

W tym linku są zdjęcia Otter Point i jakoś nioe widzę tam takiej ilości koloru czerwonego a za to bardzo dużo niebieskiego.

Opublikowano

Ale przyznasz, że fotka 5-6 licząc od góry i to tego samego gościa i zapewne tej samej ryby już te czerwienie pokazuje.

-- dołączony post:

Natomiast fotka 4,5,6,7 Cape Maclear przypomina mi fotki Daniela młodej wersji

Opublikowano

U moich ryb niebieski oczywiście też jest...jest go jednak mniej i odcień jest ciemniejszy niż u ryb przedstawionych w postach powyżej. Czerwień nie jest krwista, tylko tak jak pisałem wcześniej ceglasta, albo ceglasto-rdzawa...trudno to określić.

Opublikowano

Dla mnie ryba jjacka i Twoja były do dnia wszczęcia tej dyskusji Otter Point. jednak jak widać jest kupa innych wersji Otter Point a do tego myślałem, ze ryby jjacka i Twoje sa z Cichlidenstadl a jak widać Twoja raczej nie ( choć nie na pewno bo Augustów mógł zaczynać od reproduktorów z Cichidenstadl ) a jjacka na razie nie wiem.

Czy ktoś ma Otter Point z Cichlidenstadl czyli np z Tan - Malu ?