py1szczak2 Opublikowano 17 Września 2014 #1 Opublikowano 17 Września 2014 Hej, Witam Was Wszystkich !!! Od jakiegoś czasu podglądam Wasze pomysły na ulepszanie akwarium, i w końcu postanowiłem się przywitać. Co niektórzy mogą mnie znać z innego Forum KMT gdzie pisze pod tym samym nikiem. Biotop jaki posiadam to Tanganika w akwarium o wymiarach 150/60/60cm Zamieszkują go Xenotilapie papilio Tembwe 8szt, Cyprichromis Leptosoma Utinta 8szt + 7 maluchów i 2 szt Cyprichromis microlepidotus Mboko. To mój zbiornik : Cyprichromis leptosoma Utinta, Xenotilapia papilio Tembwe, Cyprichromis microlepidotus Mboko - YouTube C.leptosoma Utinta;C.microlepidotus Mboko;X.papilio Tembwe - YouTube Piotr
Andrzej Głuszyca Opublikowano 17 Września 2014 #2 Opublikowano 17 Września 2014 ...cześć Piotrze!!Akwarium fajne i miło ,że tu przedstawiasz swoje akwarium ale to jest forum Malawi:) Stąd też mały odzew kolegów ...Ale witamy Ciebie serdecznie!!
py1szczak2 Opublikowano 18 Września 2014 Autor #4 Opublikowano 18 Września 2014 Stąd też mały odzew kolegów ... To nie stanowi żadnego problemu ;-) po prostu stwierdziłem że miło by było się Wam przedstawić. Piotr
deccorativo Opublikowano 18 Września 2014 #5 Opublikowano 18 Września 2014 To nie stanowi żadnego problemu ;-) po prostu stwierdziłem że miło by było się Wam przedstawić. Piotr Dzień Dobry Piotrze, Dobrze że napisałeś na tym forum także, bo jest nas kilku a może i więcej którzy mają i Malawi i drugi zbiornik z Tanganiką. Ja do tych należę choć w Tanga raczkuję dopiero więc miło spotkać doświadczonego kolegę. Mam Tropheusy Bemba i Maswa oraz parkę Eretmodusów. Co od razu uderza to to że masz pięknie utrzymany zbiornik niemal bez okrzemek i bardzo czysty. Oświetlenie też super choć widać że są diody led niebieskie ale subtelnie podkreślają przepiękne kolory ryb, no i potrafisz nakręcić film oddający właściwie kolory czego ja nie potrafię. Czy pozwolisz bym na PW konsultował z tobą moje problemy biotopu Tanganiki ?
py1szczak2 Opublikowano 20 Września 2014 Autor #7 Opublikowano 20 Września 2014 Witaj, fajny baniaczek. Witaj, dziękuje Piotr
aarset Opublikowano 28 Września 2014 #8 Opublikowano 28 Września 2014 Cześć Piotrze. Miło Cię przywitać w KM. Fajnie, że Twoje problemy się skończyły i gratuluję wytrwałości. Zapewne wiesz o czym piszę
Rekomendowane odpowiedzi