valeander Opublikowano 21 Sierpnia 2014 #1 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Witam wszystkich, Mam na imię Wiktor. Przygodę z akwarystyką zaczynałem bardzo dawno od jakiegoś tam akwa ramowego, do którego wspólnie z ojcem dorobiliśmy pompkę z części od pralki... Później bywało rożnie, ostatnie lata zajmowało mi akwarium roślinne. Niedawno - kilka tygodni temu przerobiłem je na Malawi, które obecnie wygląda tak (po kilku zmianach). zbiornik :150x50x50 szafka:blaty 100% blaty bambusowe i wzmocnienia oświetlenie: led DIY z materiałów dostępnych w Castoramie podłoże: piasek Kreisel mieszany z grysem białym z firmy Retna około 50 kg kamienie: zielony serpentynit tło: Aquaterra Rock Canyon Brown filtracja: unimax 700 zasypany grysem koralowym, 3kg matrix seachem, 2kg denitrate seachem, jbl e901 w całości z gąbkami, watami itp. cyrkulator:vp 201b Zdjęcia pozostawiają wiele do życzenia, z czasem zamieszczę lepsze. Pozdrawiam
stan Opublikowano 21 Sierpnia 2014 #2 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 witam cie Wiktor ! Akwarium fajnie się zapowiada , życzę miłej zabawy na naszym forum !!
Andrzej Głuszyca Opublikowano 21 Sierpnia 2014 #3 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Witam!! ...akwarium fajne.
Edd Opublikowano 22 Sierpnia 2014 #4 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Mega miło popatrzeć, że ktoś kto zaczyna przygodę z Malawi robi takie fajne akwa ) Powodzenia życzę !
marcin73m Opublikowano 22 Sierpnia 2014 #5 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Witaj:) Bardzo fajny zbiorniczek, przyjemny w odbiorze.
onestone Opublikowano 22 Sierpnia 2014 #6 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Czekać tylko na okrzem jak Ci zaatakuje serpentynit, tło i wszystko zgra się w jedną zaj....ą całość,bardzo fajnie!
Ireneusz71 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 #7 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Czekać tylko na okrzem jak Ci zaatakuje serpentynit, tło i wszystko zgra się w jedną zaj....ą całość,bardzo fajnie! Zawsze można kupić Military Helmet
onestone Opublikowano 22 Sierpnia 2014 #8 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zawsze można kupić Military Helmet Źle mnie zrozumiałeś, chodzi o to ze jak okrzemkiem zarosnie będzie tło z kamieniami idealnie wspołgrało i doda to dużo uroku.
Ireneusz71 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 #9 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 A mnie się ten kontrast bardzo podoba, akwarium ma swój klimat.
Bezprym Opublikowano 22 Sierpnia 2014 #10 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Chyba żatujecie,to akwarium po prostu jest odjazdowe nr1 na liście Top w galerii.
Rekomendowane odpowiedzi