rafik50 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 #1 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Witam. Zbiornik 240l. dojrzewa więc pora zastanowić się nad obsadą. Poczytałem troche i oto moje typy. Na pewno będzie SAULOSI i do nich METRIACLIMA CALLAINOS METRIACLIMA ESTHERAE RED RED nie jestem pewien czy nie za duża PSEUDOTROPHEUS ELONGATUS NEON SPOT METRIACLIMA SP.ELONGATUS CHEWERE CYNOTILAPIA ALFA COBUE IODOTROPHEUS STURTGRANTI Podałem więcej gatunków bo nie wiem co uda mi się zakupić . prosze o pomoc w doborze diety opartej na produktach firmy TETRAM SERA,VITAKRAFT,API do tych produktów mam najwiekszy dostęp.
Bezprym Opublikowano 19 Sierpnia 2014 #2 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Do takiego litrażu 3 gatunki max, polecam Pseudotropheusów saulosi Metriaclima Callainos Iodotropheus Sprengerae.
rafik50 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor #3 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Wiem,że trzy gatunki. Podałem więcej ponieważ nie wiem co będą mieli na sklepie.Wszystkie podane gatunki to wszystkożercy, więc dieta wydaje mi się będzie taka sama.
Rekomendowane odpowiedzi