dzierlatka21 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 #1 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 moje pytanie... czy znacie jakieś nie bardzo agresywne gatunki do saulosi, wiem, że dużo jest pseudotropheusów ale są mało znane, znacie jakieś oprócz elongatus neon spot, tylko proszę nie podawajcie mi gatunków z rodzaju labidochromis, choć chisumulae są cudowne, ale z pewnego powodu nie dla mnie
Rafal.K2 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 #2 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Do jakiego baniaka? Edit: Jeśli do 375 to może Pseudotropheus Aurora?
Bezprym Opublikowano 11 Sierpnia 2014 #3 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Metraiaclma long pelvic mdoka Metriaclima mbenji -- dołączony post: Do jakiego baniaka? Edit: Jeśli do 375 to może Pseudotropheus Aurora? Chyba Metriaclima Aurora Likoma Pseudotropheus perspicax orange top Więcej wraz z nowoobowiązującymi nazwami znajdziesz tutaj: http://www.onzemalawicichliden.eu/Bestanden%20vissendatabase%20eng/vissendatabase%20eng.html 1
dzierlatka21 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor #4 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 akwarium 375l -- dołączony post: a np. pseudotropheus elongatus... no np. chailosi?
Rekomendowane odpowiedzi