esku Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor #11 Opublikowano 23 Lipca 2014 potwór ale nie ten biotop heheh:P tak wiem o tym i wyżej to też napisałem ...(tak, wiem, nie ten biotop) ... -- dołączony post:
esku Opublikowano 18 Września 2014 Autor #12 Opublikowano 18 Września 2014 Musiałem odpalić mniejsze akwarium. Powstało coś takiego A to jedyny mieszkaniec
harisimi Opublikowano 18 Września 2014 #13 Opublikowano 18 Września 2014 W Klubie mam Plecostomusy ( większy około 30-35 cm ) i choć uwielbiam zbroiniki wszędzie poza Malawkami i będąc ich umiarkowanym przeciwnikiem nawet w zbiornikach dekoracyjnych z pyszczakami to musiałem je mieć. Poprosiła mnie o to moja Pani stomatolog . Jak tu odmówić z wiertłem w zębie . Muszę przyznać, że te imponujące ryby zaczynają mnie irytować i to nie tylko dlatego, że są upierdliwe i włażą w groty pyskom . Tylko dlatego, ze mają również imponujące odchody wala się to po dnie i nawet cyrkulator tylko mało efektownie je przesuwa. czy masz też z tym problem ? -- dołączony post: Aha no i najważniejsze ... gratulacje z powodu zostania dziadkiem w wieku 11 lat
karbeti Opublikowano 18 Września 2014 #14 Opublikowano 18 Września 2014 Część. Tu Karol lat 7. Ale bydlak z tego pożeracza glonów. Pozdrawiam.
esku Opublikowano 18 Września 2014 Autor #15 Opublikowano 18 Września 2014 Jaki pozeracz glonów, ja nic takiego nie mam. Wielkie zasraj dupsko - to się zgodzę. Hari, 100% racji! Sara ja rąk ciężko ze cyrkulację ma problem.
harisimi Opublikowano 18 Września 2014 #16 Opublikowano 18 Września 2014 He he a już myślałem, że te moje takie wydalacze .
Jargos Opublikowano 23 Września 2014 #18 Opublikowano 23 Września 2014 o ja, naliczyłem ok 70 szt., możliwe czy to cienie i "klocki"
esku Opublikowano 23 Września 2014 Autor #19 Opublikowano 23 Września 2014 Ja naliczyłem około 80. Klocków na razie brak. Teraz mnie znowu czekają pieluchy i papki. Musze się zacząć doksztalcac
bolo141 Opublikowano 23 Września 2014 #20 Opublikowano 23 Września 2014 Cześć. Pamiętam jak zakładałeś zbiornik. Filtracja, wystrój.... jakoś nie pasowało mi to do pawiookich i się nie myliłem. Extra szkło i extra pomysł
Rekomendowane odpowiedzi