Andrzej Głuszyca Opublikowano 9 Grudnia 2014 #151 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Dzięki za odpowiedź mam nadzieje ze wszystko z nimi ok ..spokojnie:) Martwić się będziesz jak wszystko zjedzą i będą głodne:) A będzie tak na pewno!
hiperg Opublikowano 9 Grudnia 2014 #152 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Już widzę drobne efekty mam nadzieje ze 4 sztuki to nie za wiele na 2 jeśli tak się okaże komuś oddam sztuke lub dwie
mathias Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor #153 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Już widzę drobne efekty mam nadzieje ze 4 sztuki to nie za wiele na 2 jeśli tak się okaże komuś oddam sztuke lub dwie Będzie szybki efekt, później się ewentualnie pozbędziesz 2 szt albo całości. Nie ma co się stresować mi zależało na czasie więc sporo ich miałem, żeby w miarę szybko temat zamknąć. PS @ll . UUUUUU widzę , że temat sam żyje swoim życiem Great !!
strażak wawa Opublikowano 30 Grudnia 2014 #154 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Witam ja mam w baniaczku 450l ,5 ślimaków i spokojnie dają sobie radę .Kupowane w Jankach.Plusy to że są pracowite okrzemki znikają, nie jedzą roślin, ale są i minusy ich jaja które są składane na szybach i kamieniach i ciężko je usunąć,co prawda młodych z nich nie przybędzie ale białe jaja szpecą .Ale coś za coś
mathias Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor #155 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Witam ja mam w baniaczku 450l ,5 ślimaków i spokojnie dają sobie radę .Kupowane w Jankach.Plusy to że są pracowite okrzemki znikają, nie jedzą roślin, ale są i minusy ich jaja które są składane na szybach i kamieniach i ciężko je usunąć,co prawda młodych z nich nie przybędzie ale białe jaja szpecą .Ale coś za coś I to jest dla mnie zagadka , część osób ma jaja część nie, u mnie w baniaku nie zauważyłem składanych jaj... Pytanie do ogółu - czy komuś MH ruszyły krasnale?
Ireneusz71 Opublikowano 30 Grudnia 2014 #156 Opublikowano 30 Grudnia 2014 W moim zbiorniku jaja składają ale tylko w zacienionych miejscach, na szybach nie ma bo po nich nie spacerują głównie okupują tło i kamole.
Andrzej Głuszyca Opublikowano 30 Grudnia 2014 #157 Opublikowano 30 Grudnia 2014 I to jest dla mnie zagadka , część osób ma jaja część nie, ))))))))) 1
hubn Opublikowano 30 Grudnia 2014 #160 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Ja na ten przykład jaj nie mam :-(( ... a ślimaki mam :-)
Rekomendowane odpowiedzi