Skocz do zawartości

obsada pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie samiec saulosi pięknie wycierał samice red OB !

Jak przyjdzie ochota to pies kota wychrobota:-)

Samica red red OB jest całkowicie inna niż samica red red a jednak saulosi ją wytarł. Czyli można powiedzieć że może zrobić to z każdą inną samicą. Osobiście widziałem jak morii wyciera samiczkę compresa

Kolego takie pysie chciałeś mieć do swojego akwarium, a nie poczytałeś nic o obsadach. Na forum jest jego naprawdę bardzo dużo.

Może to światło a może pokarm ale moje samice Saulosi są cytrynowe a Redy pomarańczowe.

Na forum panuje przekonanie że są do siebie podobne i jest możliwość krzyżówki. Cały czas się zastanawiam gdzie to podobieństwo? Także wszystko co pomarańczowe czy pomarańczowo podobne nie może pływać w jednym zbiorniku. Sam to zauważyłeś i inni też to widzą a opinia na tem temat jest inna. A największym hitem jest jak słyszę że samice msobo są podobne kolorystycznie do yellowa. Bo samica msobo jest żółta to jaki jest yellow? Możesz poczytać jest tego dużo.

Ale to nie odpowiedni wątek do takiej dyskusji:-).

Już sam nie wiem co robić z obsadą,a dodam,że w poniedzialek odbieram socolofi,demasoni i yellowki.Doradźcie plis

...sam już zadecydowałeś to co mamy Ci teraz doradzić?

W Twoim szkle pięknie będą wyglądały Pseudotropheus saulosi. Można kupić 15 szt. narybku i docelowo skusić się na 2+6/7..I tak długo mieć dwa samce dopóki to możliwe.. Wrażeń estetycznych i wrażeń z obserwacji na pewno Ci nie zabraknie..

...tyle,że te rady to chyba już musztarda po obiedzie:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.