Skocz do zawartości

NLS zakup grupowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że coś się ruszyło :P

Dopisz do mojego zamówienia po 100g czyli:

300g - NLS Cichlid Formula 1mm

300g - NLS Thera + 2mm

Dzięki.

Opublikowano

Jak tak się sprawy mają to mi też dopisz 200g NLS thera+ 2mm = 300g i 100g NLS Cichlid Formula 1mm = 600g :D

Gość pemergency
Opublikowano

Panowie, potrzebni chętni na NLS Large Fish Formula 3mm, jeśli nie damy rady zamknąć całego, drugiego wiaderka, będę zmuszony odrzucić ostatnie 330g, a tym samym kazikos nie dostanie swojego zamówienia, a crav otrzyma 30g mniej, no chyba, że któryś z kolegów podzieli się swoją porcją ;) Można oczywiście do jednego wiaderka dobrać mniejsze opakowanie, ale wtedy cena za 300g to 70zł.

Gość pemergency
Opublikowano
Witam. Jeśli będzie taka możliwość to zamawiam 700g - NLS Thera+ 2mm.

ok

Opublikowano

Jeśli nikt się nie zdecyduje dopisać do NLS large ja mogę oddać swoje zamówione 200g dla kolegi Kazikos a proszę dodać tą ilość do mego zamówienia na thera+;)

Gość pemergency
Opublikowano
Jeśli nikt się nie zdecyduje dopisać do NLS large ja mogę oddać swoje zamówione 200g dla kolegi Kazikos a proszę dodać tą ilość do mego zamówienia na thera+;)

Ok JEFFIK, będę o tym pamiętać. To dopisać Cię do thera + tak czy inaczej? czy dopiero jak już będzie wiadomo co i jak?

Opublikowano

Nie sądzę aby znalazły się osoby chętne aby wypełnić kolejne wiadro więc można mi dodać te 200g do thera+ i zamknąć nls large na jednym wiadrze...

Pemer jak Ci będzie wygodniej bo jak będziesz chciał czekać na chętnych to na razie zostaw jak jest a miej mnie w pamięci przy redukcji NLS large do jednego wiadra;)

Dzięki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.