Skocz do zawartości

NLS zakup grupowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli to są wersję tonące, a nie pływające to chyba wziął bym po kilogramie:

NLS Large Fish Formula 3mm,

NLS Thera+ 2mm

Sprawdzałeś czy na pewno nie ma taniej? Bo z usa sciagałem wiaderko za ~50$/szt (ale nie musiałem płacic za przesyłke). Wiem, że przesyłka koszmarnie podnosi koszt - tylko czy na pewno sprawdzałeś, że wszędzie dostajesz taką cenę?

Jak uwzględnię przysyłki to 2kg dainichi ultima krill wychodzi tylko 40zł drożej...

Opublikowano

Jest to pokarm tonący ( a dokładnie lekko opadający tak uściślając, dainichi szybciej opada na dno). A pokarm 3mm to tak naprawdę jakieś 4-5mm reszta ( 1 i 2 mm dokładny rozmiar z opisem).

Gość pemergency
Opublikowano
Jesli to są wersję tonące, a nie pływające to chyba wziął bym po kilogramie:

NLS Large Fish Formula 3mm,

NLS Thera+ 2mm

Sprawdzałeś czy na pewno nie ma taniej? Bo z usa sciagałem wiaderko za ~50$/szt (ale nie musiałem płacic za przesyłke). Wiem, że przesyłka koszmarnie podnosi koszt - tylko czy na pewno sprawdzałeś, że wszędzie dostajesz taką cenę?

Jak uwzględnię przysyłki to 2kg dainichi ultima krill wychodzi tylko 40zł drożej...

Nie wiem po ile jest w stanach, mam to u siebie pod nosem, więc stąd pomysł. Oferta, która znalazłem jest jak na razie najkorzystniejsza w UK... przesyłka do Polski przy kilku wiaderkach to pikuś...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.