JarekS Opublikowano 28 Maja 2014 #11 Opublikowano 28 Maja 2014 Oj coś czuję, że wesolutki autobus będzie..... ;-) Cytuj
yaro Opublikowano 29 Maja 2014 #12 Opublikowano 29 Maja 2014 coś tam mi jeszcze zostało z miodziku Cytuj
harisimi Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor #14 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Czy to już wszyscy ? Mam pisać tą ilość osób jako wstępne rozeznanie czy jeszcze ktoś chcę ale się nie zdeklarował . Cytuj
greghor Opublikowano 10 Czerwca 2014 #15 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Dopisz proszę jeszcze mnie do listy. Kiedy pojawił się wątek jeszcze tego nie wiedziałem, ale teraz już mam pewność, że we wrześniu będę miał nowy zbiornik, więc wypadałoby postarać się o obsadę do niego. Cytuj
mutek78 Opublikowano 10 Czerwca 2014 #16 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Coś ściślej z terminem wiadomo już? Cytuj
harisimi Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor #17 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Termin wrzesień i na razie tyle. Musimy pozbierać chętnych omówić temat z Tan - Malem zapewne zebrać jakieś zaliczki. Na razie jeszcze czekam na chętnych i będziemy działać dalej. Cytuj
rebelde Opublikowano 14 Czerwca 2014 #18 Opublikowano 14 Czerwca 2014 jezeli znajdzie sie miejsce to ja z checia pojade, nawet jezeli nic nie kupie to napewno ustrzele cos aparatem pozatym sama ciekawosc tego miejsca nie pozwala nie skorzystac z takiej okazji, moze nastepnym razem bedzie organizowany wyjazd nad MALAWI Cytuj
harisimi Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor #19 Opublikowano 14 Czerwca 2014 moze nastepnym razem bedzie organizowany wyjazd nad MALAWI To by było dopiero coś ... Szwedzi zorganizowali więc może i nasz czas nadejdzie Cytuj
harisimi Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor #20 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Wracam do tematu. W związku z tym, ze Tanganikanie się jednak nie zebrali pozostaje wyprawa w gronie jedynych prawdziwych akwarystów . Państwo Wisz nie widzą problemu aby we wrześniu pojechać. Teraz pytanie czy z osób które sie deklarowały nadal są chętni. Tan - Mal załatwi nam opiekę w hodowli i nocleg a my transport. Pozostaje wiec sie policzyć i zapytać czy Jarek nadal aktualny ze swoim środkiem transportu. Byłoby taniej. Oczywiście ogranicza to wyjazd dla tych którzy są w stanie do Jarka dojechać chyba że inne regiony maja chęć też przyjechać innym środkiem transportu. Sprawa jest o tyle pilna, że przedstawiciele Tan - Malu musieliby zarezerwować nocleg. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi