Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Filmik mojego akwarium zagościł na kanale YT. Nagrany komórką i wyszło całkiem przyzwoicie. Nadal nie mogę pojąć dlaczego tak mało filmów jest tam umieszczonych. Waszek18, " skoro są rzeczy z których można za darmo i bez wysiłku korzystać" to dlaczego nikt tego nie robi?! Siedzimy przed naszymi akwariami, obserwujemy zachowanie naszych podopiecznych, czasami bardzo ciekawe. Dlaczego tego nie rejestrujemy? Codziennie umieszczanych jest w galerii kilka, kilkanaście zdjęć ryb i akwariów. Dlaczego nie dotyczy to filmów? Z dużo większą przyjemnością obejrzałbym te akwaria i ryby w formie filmu. Stąd moja sugestia, że ta kategoria powinna się znaleźć w "Głównych kategoriach". Prowokowałoby to do kręcenia i umieszczania tam filmów. Mało tego, może dobrym pomysłem na rozruszanie tej kategorii byłoby ogłoszenie konkursu na najciekawszy film w kategoriach; ryby i akwarium. I w/g mnie informacja o takim konkursie powinna być wysłana do wszystkich zarejestrowanych w MK. Samo zaznaczenie tej kategorii na czerwono, jak widać, nie wystarczy.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.