dajman Opublikowano 1 Maja 2014 #1 Opublikowano 1 Maja 2014 Witam i się przedstawiam Na imię mam Paweł akwarystyką zajmuje się odkąd tylko pamiętam, obecnie posiadam akwarium 250x60x60 pływają w nim dyski ,ale będzie Malawi.Pierwsze prace ruszyły zbieranie informacji na ten temat i tu rodzą się pytania: Jakim klejem,silikonem przykleić do tylnej szyby łupki dość sporych rozmiarów piaskowca,lub innego kamienia żeby nie spadły. Proszę o jakieś podpowiedzi bardziej doświadczonych
Perez666 Opublikowano 1 Maja 2014 #2 Opublikowano 1 Maja 2014 Witaj. W tym dziale się witamy, odpowiedzi dostaniesz w odpowiednich miejscach.
stan Opublikowano 1 Maja 2014 #3 Opublikowano 1 Maja 2014 Witamy po niebieskiej stronie mocy ! Powodzenia
MavNZ Opublikowano 26 Maja 2014 #7 Opublikowano 26 Maja 2014 Hi, beware of what you're asking and what you say
kunta Opublikowano 26 Maja 2014 #8 Opublikowano 26 Maja 2014 Hi, beware of what you're asking and what you say Na forum uzywamy jezyka polskiego!!! Nastepnym razem bede wywalal takie odpowiedzi. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
dajman Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor #9 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Czas pokazać swoje szkiełko 250x60x60 filtracja JHW 304B ,WEIPRO z gąbką wystrój łupki dość spore (270KG ogółem)nie pamiętam nazwy ,piasek z Castoramy (125kg) obsada PSEUDOTROPHEUS DEMASONI 15szt PSEUDOTROPHEUS NDUMBI RED TOP 6szt PSEUDOTROPHEUS POLIT 6szt Pseudotropheus SAULOSI Red CORAL 10szt Metriaclima zebra gold Kawanga 6szt wszelkie wskazuwki i nie tylko mile widziane
JemioloSeba Opublikowano 2 Czerwca 2014 #10 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Kawał dobrej roboty. Mi się bardzo podoba ale najważniejsze aby podobało się Tobie i rodzinie. Myślę jednak, że z czasem nie obejdzie się bez falownika(ów) bo rybki zaczną rosnąć i zostawiać po sobie nieco gówienka między kamieniami. Sorry za OT.
Rekomendowane odpowiedzi