Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Do około 20-22 ryb dorosłych, czasowo mógłbyś mieć troszkę więcej jeśli są młode np uzupełniając jeden z gatunków. Napisz śmiało ile jakich ryb masz to ci coś zaproponuję aby Malawka stała się Malawką. Jeśli jesteś w stanie policzyć bo czym więcej ryb tym ciężej ;)

Aulunocara calico 1+2 dorosłe

Aulunocara Benshi Benga 1+2 w trakcie wybarwiania

Aulunoacra Maylandii 1+3 w trakcie wybarwiania

M.Reef 1+1 wybarwione dorosłe

Placidochromis electra 1+3 dorosłe

Pyszczak johani 5szt. płeć jeszcze nieznana

Copadichromis Azerus 1+3 w trakcie wybarwiania

Afra luwino 6szt. płec jeszcze nieznana w trakcie wybarwiania

Acei ngara 4szt płeć jeszcze nieznana

Yelow 4szt. dorosłe

Labeotrpheus trawawase thumbi 1+3 wybarwione

Placidochromis Mdoka white Lips 5szt młodzież

Lethrinops Red Cup itungi 6szt młodzież

Elongatus mpanga 1+1 dorosłe

Protomelas Steweni Taiwan Reef 7szt młodzież

W sumie jak dobrze policzyłem wychodzi 52 sztuki.

Opublikowano

Wow no to dłuższe posiedzenie mnie czeka jeśli chciałbym to ogarnąć. Pytanie czy ty jesteś w stanie drastycznie ograniczyć liczbę gatunków bo jeśli nie to szkoda mojego czasu ;)

Opublikowano
Wow no to dłuższe posiedzenie mnie czeka jeśli chciałbym to ogarnąć. Pytanie czy ty jesteś w stanie drastycznie ograniczyć liczbę gatunków bo jeśli nie to szkoda mojego czasu ;)

Myślę, że tak chętnie posłucham Twoich rad jeśli możesz coś podpowiedzieć. Szkoda się będzie rozstać z niektórymi rybami ale cóż. Spokojnie w wolnej chwili jak będziesz miał czas i to ogarniesz.

Opublikowano
Aż tak, kurcze trochę się naszukałem niektórych rybek, ale zobaczymy co kolega prezes napisze

Kup jeszcze ze dwa akwaria i jakoś się to poukłada :)

Opublikowano
Witam Lethrinops Red Cup itungi dokup jeszcze 6 sztuk i zrób jednogatunkowe i to będzie kropelka Malawi Pozdrawiam i powodzenia w hodowli

No nie bardzo chciałbym jedno gatunkowe wiem, że lethrinops to ładna ryba, ale chciałbym coś jeszcze.

-- dołączony post:

Kup jeszcze ze dwa akwaria i jakoś się to poukłada :)

Hehe no tak by było najlepiej, tylko gdzie to stawiać w najgorszym przypadku zabiorę trochę rybek do pracy.

Opublikowano

Witam kolegę. Chciałem zapytać czy kolega może już coś wymyślił na temat mojej obsady. Właśnie się zastanawiam w razie czego co wybrać czy Mbuna czy non buna???.