Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym nie postawił na nim takiego akwarium, lepiej wyspawać stelaż z profili. Tanio i dobrze :).

Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka

• Dziękuję 1
Opublikowano

Ja na takim stelażu miałem akwarium 20 lat, co według kolegi to inwestycja na parę lat ?

Przy tak wysokim akwarium nie dosięgniesz dna, chyba ze masz bardzo długie ręce, lub stojak 50 cm.

• Dziękuję 1
Opublikowano

Jeśli cena to nieporozumienie to powiedzmy tak:

Szafkę można by obudować, szkło jak szkło- nic nie widać bo fotki robione pantoflem lub ziemniakiem (nie jestem pewien). Jeśli cena dobra i masz blisko aby zobaczyć stan szkła to kupuj.

• Dziękuję 1
Opublikowano

Kolego za taką kase kupisz nowe ze stojakiem o wymiarach które będą tobie pasować .

Nie napalaj się poczekaj przemyśl a na dobre wyjdzie.

A co do wytrzymałości takiej konstrukcji o ile jest dobrze wykonana to nie odbiega wytrzymałością stalowej.

Opublikowano

Zobaczymy mam propozycję wymiany ale musi mi więcej fotek podesłać. Cena nieporozumienie bo w tej cenie mogę mieć komplecik.

Opublikowano
Jeśli cena to nieporozumienie to powiedzmy tak:

Szafkę można by obudować, szkło jak szkło- nic nie widać bo fotki robione pantoflem lub ziemniakiem (nie jestem pewien). Jeśli cena dobra i masz blisko aby zobaczyć stan szkła to kupuj.

Za 2500 zł !!!!! Sorry

akwarium 650L AQUABORO 200x60x50 (4074714510) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.@@AMEPARAM@@http://img15.allegroimg.pl/photos/400x300/40/74/71/45/4074714510@@AMEPARAM@@15@@AMEPARAM@@40/74/71/45@@AMEPARAM@@4074714510

Na szybko znaleziony zestaw wart swojej ceny.

• Dziękuję 1