eljot Opublikowano 25 Lutego 2014 #21 Opublikowano 25 Lutego 2014 To nie temat o obsadach ale muszę przestrzec zanim zrobisz zakupy. Jak chcesz demasoni odpuść sobie saulosi (samce zbyt podobne) w zamian daj Melanochromis interruptus. Dobrze radzę pozostań przy trzech gatunkach a w zamian daj więcej demasoni. Jak będziesz chciał podyskutować o obsadach to zapraszam do odpowiedniego działu.
shogun_lmc Opublikowano 1 Marca 2014 Autor #22 Opublikowano 1 Marca 2014 czesc koledzy czy to okrzemki czy jakies glony ??? moje red redy wcinaja to ze az miło http://forum.klub-malawi.pl/attachment.php?attachmentid=4275&stc=1&d=1393674087
tomaszr2005 Opublikowano 1 Marca 2014 #23 Opublikowano 1 Marca 2014 To są okrzemki. Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2
shogun_lmc Opublikowano 1 Marca 2014 Autor #24 Opublikowano 1 Marca 2014 To są okrzemki. Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Jezeli to okrzemki to sa tylko na ty jednym kamieniu , moze kamien umyc ,wyparzyc zeby nie powiekszało sie to . Wiem ze to naturany proces ale jak widze w innych postach fotki " dziwnych brazowych dywanów" na dnie to mnie to przeraza
Edd Opublikowano 2 Marca 2014 #25 Opublikowano 2 Marca 2014 Nie ma sensu podejmować walki z okrzemkami, trzeba się do nich przyzwyczaić i żyć w zgodzie
Rekomendowane odpowiedzi