Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisałem mu to samo! Odpowiedział mi, że ma je od roku i żadna ryba nie padła, parametry wody ma w normie, a ryby czują się świetnie, i to normalne "przeludnienie" żeby rozbić agresje

Opublikowano
Napisałem mu to samo! Odpowiedział mi, że ma je od roku i żadna ryba nie padła, parametry wody ma w normie, a ryby czują się świetnie, i to normalne "przeludnienie" żeby rozbić agresje

Jeżeli kolega ma parametry w normie to musi mieć stałą podmianę wody i/lub hydroponikę.

PS. Ludzie w Chinach też żyją w smogu, który trzykrotnie przekracza stężenie niebezpieczne dla ludzkiego zdrowia.

Opublikowano
Odpowiedział mi, że ma je od roku i żadna ryba nie padła, parametry wody ma w normie, a ryby czują się świetnie, i to normalne "przeludnienie" żeby rozbić agresje

:rolleyes: Powinien jeszcze dodać, że rybki regularnie podchodzą do tarła, więc wszystko jest OK. Koronny argument tego typu "akwarystów" ;) Brak słów...

P.S. To już nawet nie jest "Malawi", o ile się nie mylę pływają tam również Bocje i Frontozy :mad:

Opublikowano

Kolega twój powinien zamknąć się z kilkoma podobnymi do siebie pseudo akwarystami w ubikacji 2x2 i tam zamieszkać na kilka miesięcy ! Też pewnie będą się dobrze czuli !

O Zgrozo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!