CoolPhone Opublikowano 3 Lutego 2014 #21 Opublikowano 3 Lutego 2014 W maju powinno być cieplej, przynajmniej większe szanse na lepszą pogodę, ale nawet bez niej damy radę się rozgrzać. Jestem za 9-11 maja. Cytuj
yaro Opublikowano 4 Lutego 2014 #22 Opublikowano 4 Lutego 2014 może ankietę, z terminami? 9-11 maj - jest najgorszy - trzeba najdłużej czekać no i moje urodziny za winklem i pewnie będziecie chcieli się wódeczki napić a tak serio = to pogody nie zaplanujemy a kwiecień i tak może być fajniejszy od maja. Cytuj
crav Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor #23 Opublikowano 4 Lutego 2014 mnie się wydaje, że to jeden z lepszych terminów i również jestem za nim oczywiście może być zimno i lać, ale tego nie przywidzimy. Jednak prawdopodobieństwo, że będzie ładniej w maju niż w kwietniu jest większe -- dołączony post: po rozmowie z kilkoma osobami doszliśmy do wniosku, że jak zachód nie bardzo chętny na spotkanie tzn Wrocław i okolice, a miejsce było wybierane mniej więcej po środku. Nas ze wschodu jest więcej wiec może przeniesiemy gdzieś bliżej nas ? np te boguchłałowice... Cytuj
crav Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor #25 Opublikowano 4 Lutego 2014 kolego to nie żart na chwile obecna w 7 jedziemy 100 km, a koło siebie też mamy dużo miejscówek. Turawa jest swego rodzaju ukłonem, zaproszeniem Wrocławia i okolic. Miał to być kompromis... Cytuj
CoolPhone Opublikowano 4 Lutego 2014 #26 Opublikowano 4 Lutego 2014 No coś w tym jest. Panowie zapisywać się bo trzeba miejscówkę i termin wybrać! Peace. Cytuj
nabe Opublikowano 4 Lutego 2014 #27 Opublikowano 4 Lutego 2014 Chętnie - teraz nie odpuszczę ale ustalmy czas i miejsce w końcu. Cytuj
greghor Opublikowano 4 Lutego 2014 #29 Opublikowano 4 Lutego 2014 Przed / bezpośrednio po majówce już mam inne plany, ale 9-11.05 ewentualnie inne terminy pisze się. Turawa, czy inne miejsca mi to jedno. Cytuj
crav Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor #30 Opublikowano 4 Lutego 2014 to głosujmy może ? turawa czy boguchwałowice ? 9-11.05 czy inny ? boguchłałowice 9-11.5 głosuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi