Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może ankietę, z terminami?

9-11 maj - jest najgorszy - trzeba najdłużej czekać :) no i moje urodziny za winklem i pewnie będziecie chcieli się wódeczki napić :D

a tak serio = to pogody nie zaplanujemy a kwiecień i tak może być fajniejszy od maja.

Opublikowano

mnie się wydaje, że to jeden z lepszych terminów i również jestem za nim oczywiście może być zimno i lać, ale tego nie przywidzimy. Jednak prawdopodobieństwo, że będzie ładniej w maju niż w kwietniu jest większe

-- dołączony post:

po rozmowie z kilkoma osobami doszliśmy do wniosku, że jak zachód nie bardzo chętny na spotkanie tzn Wrocław i okolice, a miejsce było wybierane mniej więcej po środku. Nas ze wschodu jest więcej wiec może przeniesiemy gdzieś bliżej nas ? np te boguchłałowice...

Opublikowano

kolego to nie żart :P na chwile obecna w 7 jedziemy 100 km, a koło siebie też mamy dużo miejscówek. Turawa jest swego rodzaju ukłonem, zaproszeniem Wrocławia i okolic. Miał to być kompromis...

Opublikowano

Przed / bezpośrednio po majówce już mam inne plany, ale 9-11.05 ewentualnie inne terminy pisze się. Turawa, czy inne miejsca mi to jedno.