greghor Opublikowano 7 Maja 2014 #161 Opublikowano 7 Maja 2014 To ja poproszę blondynkę brunetkę i rudą do domku. Tam max 23 lata i max 58kg Muszę Cię zmartwić - z tego co się zorientowałem to będzie raczej nie promowany na codzień w naszym Klubie "All male tank":D Cytuj
kunta Opublikowano 7 Maja 2014 #162 Opublikowano 7 Maja 2014 Ja niestety tez Was musze zmartwic, a jeszcze bardziej siebie. Niestety nie dane mi bedzie pojawic sie na tym spotkaniu bo w nocy zmarla mi babcia i jutro musze leciec do Grudziadza na troche smutniejsza impreze ktora odbedzie sie w piatek. Czyli pewnie zobaczymy sie dopiero na ZB niestety. Zbyszek odezwe sie na FB odnosnie pokarmu i calej reszty. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Gość pemergency Opublikowano 7 Maja 2014 #163 Opublikowano 7 Maja 2014 Ja niestety tez Was musze zmartwic, a jeszcze bardziej siebie. Niestety nie dane mi bedzie pojawic sie na tym spotkaniu bo w nocy zmarla mi babcia i jutro musze leciec do Grudziadza na troche smutniejsza impreze ktora odbedzie sie w piatek. Czyli pewnie zobaczymy sie dopiero na ZB niestety. Zbyszek odezwe sie na FB odnosnie pokarmu i calej reszty. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Wyrazy współczucia z powodu śmierci babci kolego. Cytuj
Perez666 Opublikowano 11 Maja 2014 #165 Opublikowano 11 Maja 2014 Ja już dotarłem do domu.Jak zawsze zabawa była przednia, okazało się, że Yaro ma dwie niewybarwione atrapy jajowe, poznaliśmy Stańczyka No i twarz koloru sino-koperkowy róż Dzięki i pyrsk! Cytuj
spiderm84 Opublikowano 11 Maja 2014 #166 Opublikowano 11 Maja 2014 Dzięki Panowie za przednią zabawę. Śino koperkowy róż nowym oficjalnym kolorem klubu. A z dobrych uczynków to uratowaliśmy wieloryba:) Cytuj
yaro Opublikowano 11 Maja 2014 #167 Opublikowano 11 Maja 2014 niewybarwione - bo zarośnięte a na następnej imprezie znów cię wrzucę do ognika dzięki za spotkanie Cytuj
Misiek Opublikowano 11 Maja 2014 #168 Opublikowano 11 Maja 2014 I ja dotarłem cało, choć nie nazwałbym tego komfortowym powrotem Sprawność psycho-fizyczna nie ta sama co 2 dni temu Choć był to bal samców to miło było Was poznać. Cytuj
piterf Opublikowano 11 Maja 2014 #169 Opublikowano 11 Maja 2014 Ja również dotarłem planowo do domku. Panowie jesteście zajebiści. Wielkie dzięki za zorganizowanie całej imprezy. Do następnego. Cytuj
eljot Opublikowano 11 Maja 2014 #170 Opublikowano 11 Maja 2014 Ja również serdecznie dziękuję . Sinokoperkowy róż rządzi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi