Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mamy rezerwacje 3 domków i na ośrodku jest "knajpka w której można kupić posiłki " tyle się dowiedziałem... nawet cen nie znają jeszcze, ale maja być w granicach 50 60 zł za dobę domku

Opublikowano

Dopiszcie przy mnie też te Boguchwałowice. Teraz dopiero zorientowałem się, że to jest w w gminie Mierzęcice, nad zbiornikiem Przeczyce. Jak ktoś będzie dojeżdżał samolotem to będzie miał z Pyrzowic dość blisko. Ty to masz łeb Zbychu;)

Opublikowano

więc czas zebrać zaliczki na noclegi - aby potem nie motać się z rachunkami, że ktoś nie pojechał, nie ma zastępstwa, a za personę będzie trzeba zapłacić.

Opublikowano

Drodzy milusińscy, nie macie się co zastanawiać tylko dopisujcie się do listy chętnych; )) Taka impreza nie może nikogo ominąć, kto był ten wie o czy mówię! Lista ciągle jest otwarta:D

Opublikowano

domki niby 5 osobowe ale w tym 1 łóżko 2 osobowe wiec liczymy 4 osobowe wiec 3 x 60 x 2 dni = 360 zł na 13 to po 27 zł i po tyle zróbmy składkę na ta chwile. Będą chętni to weźmiemy kolejny domek.

pasuje ?

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.