Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kupowałem u nich we wrześniu 2013 obecnie ryby sa dorosłe nie ma skarłowaceń ryby ładnie się wybarwiły sa w doskonałej kondycji ogólnie jestem zadowowlony przyjechały do Gdańska bez uszczerbku. Obecnie po wybarwieniu redukuje stada.

Opublikowano

Tez byłem .. Odbierałem pysie w Chorzowie .. Ogólnie bardzo dobre wrażenie. Jednak sprzedawca zachowuje sie jak typowy handlarz .. Do 112 L chciał mi sprzedać 20 szt ;) ale wkoncu każdy ma swój rozum . Polecam

Pozdrawiam Maciej

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na podstawie waszych opini postanowiłem się skusić na zakupy od tego sprzedawcy.

I niestety kilka rybek jest ( pogięta ) saulosi coral na 6 sztuk 2 są pokręcone , 1 acei ma pyszczek na boku jak flądra a metriaclima chilumba jedna miała podgnitą płetwę i była w słabej kondycji niestety zeszła.

Tak więc co mogę powiedzieć reszta ryb ok ale wniosek jest jeden facet nawet nie patrzy co łapie w siatkę i wysyła. :-(

Opublikowano
Na podstawie waszych opini postanowiłem się skusić na zakupy od tego sprzedawcy.

I niestety kilka rybek jest ( pogięta ) saulosi coral na 6 sztuk 2 są pokręcone , 1 acei ma pyszczek na boku jak flądra a metriaclima chilumba jedna miała podgnitą płetwę i była w słabej kondycji niestety zeszła.

Tak więc co mogę powiedzieć reszta ryb ok ale wniosek jest jeden facet nawet nie patrzy co łapie w siatkę i wysyła. :-(

Ja też miałem taki dylemat przy kupnie rybek, skąd itd.,ale na szczęście Harisimi mi podpowiedział jakie mogą być konsekwencje kupna od niesprawdzonych dostawców. Za co mu bardzo dziękuję. I postawiłem na pewne źródło i jestem bardzo zadowolony z kupna. Na forum jest o tym sporo i na pewno znajdziesz odpowiedniego dla siebie sprzedawcę.

Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jak to się mawia już mleko rozlane .

Nie będę się bawił w eksterminatora jak pisałem wcześniej reszta ryb jest ok a i te niech sobie żyją,

Szkoda tylko że sprzedawca nie sprawdził co wysyła bo dostał by dobrą opinie gdyby nie te zaniedbanie.