marek_z_81 Opublikowano 29 Października 2013 #11 Opublikowano 29 Października 2013 Czy takim ugięciem należy się przejmować? Czy pozostawić to tak jak jest? Na zdjęciu wygląda jakbyś akwarium miał wsadzone w ramkę. Jeżeli tak jest to tym ugięciem bym się nie przejmował.
wdeszczu Opublikowano 29 Października 2013 Autor #12 Opublikowano 29 Października 2013 Wieczorem wrzucę fotkę. Co do tego ciążenia to fakt i zastanawiam się czy tego nie poprawić. -- dołączony post: Nie to nie ramka tylko oklejone pcv spienione 2mm.
kunta Opublikowano 29 Października 2013 #13 Opublikowano 29 Października 2013 Fajne akwarium - też kiedyś miałem taki pomysł ale zacząłem myśleć nad utrzymaniem takiego tła i trochę mnie to przeraziło. Wiadomo że tło porośnie glonami ale szybę trzeba będzie na bieżąco czyścić, co przy kształcie wycięcia będzie zadaniem niełatwym. Ja chciałem zamiast jednolitego koloru wstawić cieniowaną naklejkę - od ciemnogranatowego na dole do jasnoniebieskiego u góry plus za tłem zimną katodę u góry i byłby fajny efekt - ale to były tylko moje plany - Twoje widzę też są fajne zapowiadają ciekawy baniaczek.
nabe Opublikowano 29 Października 2013 #14 Opublikowano 29 Października 2013 Fajny setup, inspirowany chyba akwarium Romka Jagody. Ciekawy ten pomysł z niebieskim tłem. Będzie na co popratrzeć.
tom77 Opublikowano 29 Października 2013 #15 Opublikowano 29 Października 2013 Czuję, że jeszcze będziesz coś zmieniał. Poprzednicy zachwycają się tłem z folii. Ja zachwycam się trzema kamieniami z lewej strony i je traktowałbym jako podstawę kompozycji.
Slawek-meszek Opublikowano 29 Października 2013 #16 Opublikowano 29 Października 2013 Kolego proszę Cię nic nie zmieniaj JEST SUPER. Tak trzymaj:-)
Andrzej Głuszyca Opublikowano 2 Listopada 2013 #17 Opublikowano 2 Listopada 2013 ..po prostu fajne!!!
wdeszczu Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor #18 Opublikowano 7 Listopada 2013 Dziękuję za wszystkie komentarze i podpowiedzi. Teraz akwarium wygląda jak poniżej w wersji dziennej i nocnej. Za wiele nie zmieniłem, żadnych fajnych kamieni na składzie nie znalazłem. Przy okazji zapytam jaka ilość ryb będzie optymalna do tego akwarium?
Slawek-meszek Opublikowano 7 Listopada 2013 #19 Opublikowano 7 Listopada 2013 Fajny klimacik tak trzymaj:-) Ps Ilość miedzy 20 a 25 szt wszystko uzależnione od wielkości pysi. O pytania o obsadę zapraszam do działu z obsadami:-)
wojtusgd Opublikowano 29 Listopada 2013 #20 Opublikowano 29 Listopada 2013 Bardzo ladny projekt , jaka jest dokladna nazwa tego tla oraz wymiary ???
Rekomendowane odpowiedzi