Skocz do zawartości

Album - Prace

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A miałem się iść kłaść ;) Teraz będę siedział i przeglądał.

Gratuluję startu. Dzięki również wszystkim, którzy mieli swój wkład szczególnie koordynatorom i adminowi.

Opublikowano

Dobra robota.Taka mała sugestia z mojej strony,zwracajcie uwagę na opisy bo np. w opisie Cynotilapii aurifrons znalazła się literówka i błagam dawajcie więcej zdjęć samic

Wysłane z mojego LG-D722

Opublikowano
Musicie popróbować ten twór bo jest to oczywiście start próbny. Za pewne znajdziecie coś co wam się nie spodoba. Być może będą możliwe jakieś ułatwienia czy poprawki. Jednak kiedyś musi się to zacząć

Najważniejsze, że Album zastartował.

To dla całego Klubu Malawi duży krok do przodu i otwarcie nowych możliwości:)

Z czasem, przy tej liczbie dobrych i bardzo dobrych fotografów, Album szybko się rozwinie.

Pierwsze wrażenie - na "zajawki" dałbym stałe zdjęcia a nie zmieniane losowo z "zawartości wewnętrznej".

Przemyślał bym sprawę dostępności (lub jak najmniejszych ograniczeń) dla nieklubowiczów.

Opublikowano
Dobra robota.Taka mała sugestia z mojej strony,zwracajcie uwagę na opisy bo w opisie Cynotilapii aurifrons znalazła się literówka.

Wysłane z mojego LG-D722

Jakie opisy ? Możesz wskazać konkretniej bo nie widzę ;).

Wskazywanie wszelkich literóweczek czy innych błędów wskazane i mile widziane, najlepiej linkiem. Niby człowiek oglądał to 3 razy ale coś mogło się pokićkać ;). Nabe przenosił i opisywał to ręcznie a i ja opisując pierwotnie w roboczym mogłem coś przeklikać ;).

-- dołączony post:

Champsochromis spilorhynchus - zdjęcie samca podpisane, że jest samicą i na odwrót ;)

Poprawione ... wiesz te płci podobne :lol: .

Tego typu pomyłki są możliwe. To na prawdę kupa zdjęć. Sam znalazłem już dzisiaj że był zły autor ... to była moja fotka ;). To na pewno może powstać wiec piszcie wszelkie nieprawidłowości. Będę poprawiał na bieżąco.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.