Skocz do zawartości

Album - Prace

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest na etapie przedfinalnym. Zdjęcia wybrane. Przygotowane do importu. Zostanie tylko manualne oznakowanie regulamin i album będzie działal . Opóźnienia są spowodowane stroną techniczną a opóźnienia ich rozwiązania stroną życiową ;-)

Opublikowano

Zdaje sobie sprawę, że trwa to za długo ale jeszcze chwilkę cierpliwości ... Baza Ryb to następne zadanie i tam mam nadzieję ze potrwa to dużo krócej.

• Dziękuję 1
Opublikowano

Baza to trochę OT ;) Album robimy rok wiec powodu do dumy nie ma :). Jednak żeby zakończyć o tej Bazie. Baza będzie czym innym niż cokolwiek co było wcześniej.

• Dziękuję 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja podziwiam regularnie :mrgreen:. Jeszcze zostały na prawdę dwa techniczne szczegóły. Musi to zrobić Nabe. Nie będę się deklarował bo może to być już w zbliżającym się tygodniu jak i za 2 tygodnie. Nie wiem kiedy Nabe rozwiąże ten problem. Czas świat raczej temu nie służy ale może jutro będę wiedział coś więcej. Regulamin i mowa podsumowująca już gotowe ;). Tez nie jestem zadowolony, że tak długo to trwa ... przepraszam za te opóźnienia.

• Dziękuję 1
Opublikowano
Ja podziwiam regularnie :mrgreen:. Jeszcze zostały na prawdę dwa techniczne szczegóły. Musi to zrobić Nabe. Nie będę się deklarował bo może to być już w zbliżającym się tygodniu jak i za 2 tygodnie. Nie wiem kiedy Nabe rozwiąże ten problem. Czas świat raczej temu nie służy ale może jutro będę wiedział coś więcej. Regulamin i mowa podsumowująca już gotowe ;). Tez nie jestem zadowolony, że tak długo to trwa ... przepraszam za te opóźnienia.

Nie przepraszaj, bo nikt Wam za to nie płaci. Działajcie chłopaki nawet powoli, ważne żeby do przodu :-) trzymam kciuki

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kawał dobrej roboty! Cieszę się, że mogłem dołożyć maluteńką cegiełkę do tego wielkiego przedsięwzięcia oraz dziękuję wszystkim tym, którzy album tworzyli jak również i tym którzy się przyczynili. Naprawdę świetna sprawa. Brawo!

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.