cezar91 Opublikowano 11 Października 2013 Autor #11 Opublikowano 11 Października 2013 masz obsadę która mnie interesuje ale samic coś troszkę dużo no muszę dokupić tą końcówkę kierunkową bo ja połamałem silnoreki jestem heheh i może nie będzie mieszał.
mrowa77 Opublikowano 11 Października 2013 #12 Opublikowano 11 Października 2013 masz obsadę która mnie interesuje ale samic coś troszkę dużo no muszę dokupić tą końcówkę kierunkową bo ja połamałem silnoreki jestem heheh i może nie będzie mieszał. Jeszcze młode przed redukcją , ja końcówkę wywaliłem i dałem kawałek rurki spłaszczony na końcu.
cezar91 Opublikowano 12 Października 2013 Autor #13 Opublikowano 12 Października 2013 ciekawy pomysł ja chyba już kupie ryby podrośnięte gdyż nie mam komfortu oddawania czy sprzedania rybek wśród znanych mi opcjach nie moge sie doczekać wyklarowania wody choć w połowie a dopiero zakup ryb -- dołączony post: Woda ciężko dochodzi do siebie i coś dziwnego zrobiło się na tafli wody taki osad wiecie co to może być ? i też mnie to dziwi bo deszczownica porusza taflą:/ Ten dział służy do przedstawiania się i chwalenia przez autora wątku;) ze swoimi pytaniami zapraszam do odpowiednich działów. KONIEC OT
cezar91 Opublikowano 13 Października 2013 Autor #14 Opublikowano 13 Października 2013 A tak to wygląda jakość słaba ale film hd Malawi 200l - YouTube
Rekomendowane odpowiedzi