Skocz do zawartości

Spotkanie członków Naszego Klubu Malawi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A jakie mieliśmy atrakcję 2 lata temu, a jakie mieliśmy atrakcje na wiosnę oprócz tego że sklep był blisko.

Trzeba Sławku było krytykować na wiosnę, teraz niestety nie pamiętam, jakich atrakcji zabrakło a tym bardziej nie pamiętam teraz tego co było 2 lata temu, ale jak piszesz o Orliku, to przemilczę obecność górek wkoło bo nawet nie doszliśmy do sklepu :)

Opublikowano

Jarku nic nie krytykuje( gdzie tam słowo krytyki) tylko zadałem pytanie. Nasze atrakcje zawsze się kończą w tym miejscu w którym stacjonujemy. Tak jak napisałeś nigdzie nie wychodzimy nic nie oglądamy. A tu nagle w tym roku potrzebne są atrakcje. Masz takie same górki jak w Orliku więc już jest atrakcja.

Opublikowano

nie szukam atrakcji - starczą mi wasze wredne mordki, problem z tą miejscówką jest tylko komunikacyjny. Pracuję na Opolszczyźnie i w tamte rejony wybieram się dosyć często, wiem że to dziura komunikacyjna (tak jak pisał sir Yaro), przy miejscówkach gdzie łatwo dojechać pociągiem lub autobusem, miejsce gdzie łatwo dojechać z autostrady czy innego wygodnego traktu można liczyć że przyjedzie nas więcej.

Nie chcę w żadnym wypadku podkopywać twojej pracy (na 99% - ja będę) ale czy dla wszystkich miejsce będzie tak dogodne, że zdecydują się czy przyjechać czy nie, to już nie wiem.

Co do atrakcji w Gliwicach - po prostu chciałbym zobaczyć te małe zbiorniki i tyle, jeszcze bardziej chciałbym je zobaczyć z osobami z którymi mógłbym podyskutować o nich, z żoną czy z dziećmi raczej by mi nie udało się.

Dla osób które nie mieli by ochoty nigdzie iść - nie był by to punkt obowiązkowy, nikt nie będzie nikogo ciągnął na siłę.

Podana miejscówka posiada te same przymioty, które maja miejsca spełniające nasze wymagania, tanie spanie, łóżka i dach nad głową oraz miejsce na grilla i na ognisko.

Co do miejsca łatwiej jest się dostać do Gliwic z każdego miejsca w Polsce niż tam. I tylko o to mi chodziło.

Opublikowano

Ja sie piszę na 99% , a im ciszej i wieksza głusza tym dla mojego ducha lepiej ! No kurde czas wreszcie resztę ,,mordek " zobaczyć i wypić naszej ,,zasadowej wody " !! pyrsk

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.