Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...
Opublikowano

Nie mogłem się powstrzymać, bo szukajac w necie jednego ze zdjęc mojego autorstwa znalazłem temat. Więc uściślając marking to ja ;-) Mariusz Król - nie Marcin -> zbierzność fakt :).

Przez wiele lat miałem Malawi i byłem klubowiczem KM ;).

Obecnie morszczyzna :).

Harisimi i jak wykorzystałeś fotkę? ;-)

Opublikowano

Niestety redakcja nie zgodziła się na to co planowałem i musiałem ograniczyć liczbę fotek ... przegrałes jednak z godnym konkurentem jjackiem ;-). Dzięki jednak za chęć pomocy . Swoją drogą to jednak udało się znaleźć starego klubowicza ;-)

Opublikowano

No cóż JackJ - jeśli mowa o tym nicku to polemizował nie będę, zawsze robił świetne foty ;)

Co do odnalezienia -> +5 do doświadczenia i +20 za wytrwałość ;)))).

swoja drogą chyba coś w MA obecnym o dimidiochromisie naskrobałeś :) miło się czytało ;)

Opublikowano

Nie jack tylko jjacek. Oboje utalentowani ale to jednak inne osoby :-D. Zapraszam do galerii i albumu jjacek to ten od Aulonek i utaka. Jack to głównie mbuna .

Opublikowano

A sie porobiło z tymi nickami, zwłaszcza jak się nie było tutaj X lat ;)

No cóż, ja teraz jednak morszczyzna, tak wpadłem zobaczyć co u Was słychać, chociaż Ciebie Wojtku kojarzę tak poniekąd bodajże ;), chyba że też się coś pomyliło ;D.

Opublikowano

He he ja ciągle ten sam ... no może trochę bardziej opĺywowy ;-). Na pewno pamiętasz seemanna. Wrócił ostatnio do jedynego biotopu ;-).

Opublikowano

Seemann wrócił do Malawi? No proszę fajnie :).

Cóż za moich czasów, to na czacie praktycznie ciągle było od kilku do kilkunastu osób, teraz ogólnie to wszystko pozdychało, a ludzie mają mniej czasu na takie zabawy niestety ;).