Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Slawek_gorol mial taki podklad w środku akwa i wg jego relacji nic się z rybami nie działo.

To było dość dawno i nie wiem czy wtedy te podkłady były dostępne, trzeba by spytać Sławka.

Opublikowano

Mam u siebie w środku akwa tego typu podkład (gr. 5mm). Akwarium śmiga od 16 m-cy ryby nigdy nie wykazywały jakichkolwiek negatywnych objawów. Więc myślę, że spokojnie się nadaje (jako podkład pod akwa również).

Opublikowano

Ja polecam zwykły polski rodzimy...styropian tak o grubości 3-5cm;)styropian mam w kawałkach,chociaż nie powiem mam dwa takie, ptysie które od kilku miesięcy chyba mi na złość ciągle kopią do samego dna i weź tu z nimi wygraj:-)

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.