Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam nadzieje ze mnie nie zlinczujecie ale jak, wy sobie radzicie z przekonaniem żony(dziewczyny) do większego baniaka? bo kurcze mam 315L ale, już czuje ze to za mało:D co zrobię jakieś podejście do żony to ona nawet, nie wie o co chce spytać a już mówi NIE;)

Mam nadzieje ze informacje tutaj zawarte pomogą przyszłym malawistą w przekonaniu żony(dziewczyny):D.

Opublikowano

Ja ze swoją po prostu rozmawiam i kupuję piękne ryby oraz pokazuje w necie piękne ryby ... u mnie działa :D.

Opublikowano

sprzedaj żonę, kup akwarium

jak coś moja też będzie na sprzedaż bo ostatnio za bardzo bulwersuje się o czwarte akwarium, a nawet nie wie, że już schnie silikon w piątym :)

Opublikowano
Dam Ci radę zmien dziewczynę póki nie jest jeszcze żoną ,nie wyobrażam sobie sytuacji żeby mi kobieta zabroniła postawić akwarium.

hahaha... Chciałem dokładnie to samo napisać :)

Opublikowano

Ja postawiłem 600l zaraz po ślubie i stoi tak już prawie 14 lat a komentarz żony się nie zmienił mimo tego że w akwarium przez ten czas wiele się działo "tu idealnie pasowałaby piękna duża szafa a ja muszę patrzeć na to zasrane akwarium". Co zrobić nie każda kobieta zmienną jest przynajmniej w niektórych sytuacjach.

Opublikowano
Ja postawiłem 600l zaraz po ślubie i stoi tak już prawie 14 lat a komentarz żony się nie zmienił mimo tego że w akwarium przez ten czas wiele się działo "tu idealnie pasowałaby piękna duża szafa a ja muszę patrzeć na to zasrane akwarium". Co zrobić nie każda kobieta zmienną jest przynajmniej w niektórych sytuacjach.

Burbon, sparafrazuj jej wypowiedź zamieniając akwarium na jej imię, a szafę na "19 letnią dziewczynę" :D :D :D

Opad szczeki gwarantowany. Tylko KONIECZNIE nagraj reakcję! Na pewno będzie przezabawna... Dla nas... :D;)

Opublikowano

Szacunek dla siebie, będzie tu najlepszy ! Moja żonka mówi tak: każdy ma swoje hobby, które powienien ciągle rozwijać ! W tym zgadzam się z nią w 100%, dlatego na jesieni stawiam 600l :)bajron1984 powiedz swojej to samo ;)