Bourbon Kid Opublikowano 26 Czerwca 2013 #1 Opublikowano 26 Czerwca 2013 wiem że ten temat był wałkowany wiele razy ale chciałbym uzyskać konkretną odpowiedź na takie pytanie ile razy mogę w tygodniu karmić pokarmami wybarwiającymi tak żeby nie zaszkodzić moim demasoni obsada Labeotropheus trewavasae Metriaclima sp zebra Maison Reef Metriaclima msobo magunga Pseudotropheus Acei Pseudotropheus demasoni pokarmy jakie mam Tropical spirulina 36% O.S.I. spirulina NF premium color NF premium cichlid New Life spectrum cichlid formula
Slawek-meszek Opublikowano 26 Czerwca 2013 #2 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Podawaj pokarm wybarwiający raz w tygodniu. I raz na tydzień możesz podawać kryla mrożonego. Będzie to pokarm balastowy i nie zaszkodzi demonkom.
nabe Opublikowano 26 Czerwca 2013 #3 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Jeśli pytanie dotyczyło faktycznie "ile" a nie czym to magiczna reguła to karmić oszczędnie a często. Dotyczy zwłaszcza ryb młodych i mbuny.
Slawek-meszek Opublikowano 26 Czerwca 2013 #4 Opublikowano 26 Czerwca 2013 chciałbym uzyskać konkretną odpowiedź na takie pytanie ile razy mogę w tygodniu karmić pokarmami wybarwiającymi tak żeby nie zaszkodzić moim demasoni Nabe to pytanie specyficzne bo chodzi o pokarm wybarwiający dla demasoni
Bourbon Kid Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor #5 Opublikowano 26 Czerwca 2013 nie chodzi mi o wybarwiający dla demonów tylko jak mam podawać te pokarmy w ciągu dajmy na to tygodnia biorąc pod uwagę to żeby nie zaszkodziły właśnie im bo reszcie pewnie nie zaszkodzą NF premium color NF premium cichlid New Life spectrum cichlid formula
Slawek-meszek Opublikowano 26 Czerwca 2013 #6 Opublikowano 26 Czerwca 2013 wiem że ten temat był wałkowany wiele razy ale chciałbym uzyskać konkretną odpowiedź na takie pytanie ile razy mogę w tygodniu karmić pokarmami wybarwiającymi tak żeby nie zaszkodzić moim demasoni Kolego Bourbon proszę Ciebie przeczytaj pytanie jakie zadałeś. nie chodzi mi o wybarwiający dla demonów tylko jak mam podawać te pokarmy w ciągu dajmy na to tygodnia biorąc pod uwagę to żeby nie zaszkodziły właśnie im bo reszcie pewnie nie zaszkodzą A teraz napisałeś że nie chodzi Ci o pokarm wybarwiający. Hmmm ale rebus Odpowiedz dostałeś wyżej.
Bourbon Kid Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor #7 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Podawaj pokarm wybarwiający raz w tygodniu. I raz na tydzień możesz podawać kryla mrożonego. Będzie to pokarm balastowy i nie zaszkodzi demonkom. Meszku może zadają nie precyzyjne pytania przepraszam, co do tej odpowiedzi napisałeś raz na tydzień ale każdym z nich czy tylko jednym a jak to który jest najbardziej wartościowy i który podawać. Wszędzie pisze że należy urozmaicać im dietę dlatego tak pytam
Slawek-meszek Opublikowano 26 Czerwca 2013 #8 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Jeżeli chodzi o wszystkie pokarmy to inna sprawa. Nie znam tego pokarmu New Life, wiec nie będę nic proponował. A pozostałe pokarmy proponuje rano -Nf plant, wieczorem spirulina i tak przez trzy dni z rzędu i w piątek. W czwartek NF color a w sobotę mrożonkę kryla. Niedziela ja zrobiłbym głodówkę. 1
Bourbon Kid Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor #9 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Dzięki za wyczerpującą odpowiedź
elozox Opublikowano 27 Czerwca 2013 #10 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Najlepiej wybarwiajacy dawac 3x w tyg, dla zwiekszenia jego dzialania tylko ze jeden. Proponuje nf color.Pokarmy wybarwiajace podawane sporadycznie raczej daja efekty mierne.
Rekomendowane odpowiedzi