Skocz do zawartości

Gdzie na urlop,wakacje, ferie, długi weekend-wasze propozycje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdzie nie znalazłem takiego wątku a myślę że się przyda, zwłaszcza że sezon wakacyjny 2013 czas zacząć :D. Tak więc Proponuję aby wpisywać wasze propozycje miejsc gdzie warto pojechać, odwiedzić i wypocząć po całorocznej harówce.

61wakacje.gif radosne-sloneczko.gifrybak.gif

Opublikowano

Jak wypocząć po całorocznej harówce to wypoczynek około basenowy :D

Dziś właśnie wylatuje do Egiptu, w planach nurkowanie. Po powrocie obiecany wyjazd z córką w góry. Mamy pójść na Pięć Stawów, w tamtym roku byliśmy min. nad Czarnym Stawem.

No i oczywiście mazury jako wypad na długi weekend.

Opublikowano

ja kolego Maćku zawsze polecę Ci wypad na Mazury, wiem że masz super miejscówkę w pobliżu Rucianego Nidy ale mazury są piękne wszędzie polecam Ostródę, Giżycko i Mikołajki wiele ciekawych miejsc na odpoczynek.

Opublikowano

A ja polecam wakacje na marsie świetny widok ziemi i księżyca, cena trochę poraża ale polecam :D, a tak na poważnie to chciałem stworzyć nasza klubową bazę takich konkretnych miejsc. Poszukam starych adresów i wkleję. Nie chodziło mi o to żeby wymienić miejsca, tylko o adresy właśnie, które moglibyście polecić

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No to ja polecam jezioro Hańcza - oczywiście nurkowanie. Może rybki nie takie kolorowe - ale można piękną ławice znaleźć :P

uojc.jpg

Opublikowano

Ja aktualnie przebywam w stolicy UK. Myślałem, że odpocznę od upałów a tu skwar od wczoraj.

Jeżeli można coś polecić do zwiedzenia to oczywiście ścisłe centrum tj. Big Ben (ogólnie cały parlament), London Eye, oceanarium, pałac buckingham i wiele, wiele by jeszcze wymieniał.

• 4 tygodnie później...
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.