eljot Opublikowano 30 Stycznia 2016 #31 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Z naszego podwórka ostatnio organek Organek - Głupi ja (official video) - YouTube i Taco Hemingway koncert Taco Hemingway / Open'er Festival 2015 - YouTube Też czekam na Kalibra z Izraela Asaf Avidan Asaf Avidan - Different Pulses - YouTube Ogólnie wszystkiego co dobre . Cytuj
Mortis Opublikowano 30 Stycznia 2016 #32 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Widzę ,że jest parę osób o delikatnie podobnych klimatach do moich. ja głównie preferuję najcięższą odmianę muzyki czyli Death/Black/Trash metal. Zespołów jest sporo więc wymienię kilka Morbid Angel, Slayer, Vader, Behemoth, Cradle of Filth, Marduk, Samael itp. Lubię posłuchać coś do snu lub do czytania coś bardziej mrocznego Mortiis - Reisene Til Grotter Og Odemarker [Rare - HQ] - YouTube w wakacje odkryłem coś takiego i nawet mi się spodobało. Tylko dla ludzi o mocnych nerwach!!! Jakiś czas temu takie coś odkryłem co bardzo mi się klimatycznie spodobało Jeszcze to jeśli ktoś lubi takie klimaty. Gościu podkładał muzykę do serialu "Vikingowie" Wardruna - Heimta Thurs - YouTube Woods Of Ypres "I Was Buried In Mount Pleasant Cemetery" [Official Video] - YouTube O muzyce mógłbym pisać i pisać... 1 Cytuj
aarset Opublikowano 30 Stycznia 2016 #33 Opublikowano 30 Stycznia 2016 A ja lubię takie klimaty: Nils Petter Molvaer - Khmer - YouTube norweski jazz, no i trąbka, albo... Jim Black's AlasNoAxis - Maybe - YouTube znowu jazz:) Nie pogardzę też cięższym brzmieniem i elektroniką a z rocka moim ulubionym zespołem jest Rush. Rush - Tom Sawyer - YouTube A swoją drogą kto słucha winyli? Cytuj
Bezprym Opublikowano 30 Stycznia 2016 #34 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Moje klimaty to Nightwish, Sabaton, Avantasia, Amaranthe, Powerwolf, Hammerfall, Civil war, Gloryhammer, itp, itd. Czasami muzyka klasyczna. Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Cytuj
danielj Opublikowano 30 Stycznia 2016 #35 Opublikowano 30 Stycznia 2016 A moja córa skończyła Akademię Muzyczną i prawie co tydzień chodzę na jej koncerty Archetti Dobry Wieczór 16 sierpnia 2015 - YouTube Cytuj
cronoseek Opublikowano 30 Stycznia 2016 #36 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Lubie Metallica ale ci kolesie rozwalili system 1 Cytuj
CoolPhone Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor #37 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Przesłuchałem wszystko. Wszystkiego jest po trochu. Trzeba to przyznać. To w sumie tak jak u nas w baniakach Cytuj
timi-akwaria.pro Opublikowano 30 Stycznia 2016 #38 Opublikowano 30 Stycznia 2016 A swoją drogą kto słucha winyli? Na słuchanie winyli to ja się wybiorę do Ciebie:) Jak opowiadałeś na ZB jaki "gramofonik" sobie sprawiłeś to ślina mi tylko ciekła -- dołączony post: ja głównie preferuję najcięższą odmianę muzyki czyli Death/Black/Trash metal. Dead Infection też pewnie kojarzysz? W końcu ziomale od Ciebie z miasta:) Kiedyś na vocalu Jaro, parę browarów razem wypiliśmy:) DEAD INFECTION - YouTube Cytuj
bizonkrk17 Opublikowano 31 Stycznia 2016 #39 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Ja również słucham polskiego rapu, moimi początkami była Paktofonika i Liroy Na dzień dzisiejszy bardzo spodobała mi się nowa płyta donGURALESKO, donGURALesko - Żyli wśród róż (Photography: Eric Pickersgill) - YouTube Poza tym stara klasyka OSTR i całe Tabasko, PFK i Fokus na solówkach, Rah, Pokahontaz, Łona, Peja. To tak na szybko wymienione Cytuj
egon44 Opublikowano 31 Stycznia 2016 #40 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Ja również słucham polskiego rapu, moimi początkami była Paktofonika i Liroy Na dzień dzisiejszy bardzo spodobała mi się nowa płyta donGURALESKO, Poza tym stara klasyka OSTR i całe Tabasko, PFK i Fokus na solówkach, Rah, Pokahontaz, Łona, Peja. To tak na szybko wymienione No to widzę,że już mam rapowego ziomka Pamiętam jak lata temu się katowało Peję,PFK,Kaliber 44,Liroy itd na kaseciaku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi