Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie mogę się wygrzebać ze starych sprawdzonych klimatów, np. ProPain:)

Pro-Pain - Can You Feel It? - YouTube

oczywiście też mój avatar czyli Biohazard, koncert w 1996 roku będę pamiętał jeszcze długo:)

Biohazard - Punishment - YouTube

ale lubię też Tool

Tool - Sober [hq - fullscreen] - YouTube

Pustki też niczego sobie

PUSTKI - Tyle z życia - YouTube

-- dołączony post:

Zapomniałem o Portishead

Portishead - Glory Box (HD Version) - YouTube

Opublikowano

Moją ulubioną muzą jest muzyka elektroniczna, w jej różnych formach. Dwa najbardziej ulubione zespoły to Tangerine dream:

Tangerine Dream - Force Majeure [HD] - YouTube

Tangerine Dream - 1982 Logos - YouTube

To jedne z najlepszych ich albumów. Takiej muzyki już się teraz nie robi. A szkoda.

Drugi to Prodigy. Ich ostatnia płyta "Invaders must die" jest świetna, szczególnie ten utwór:

The Prodigy - Take Me To The Hospital - YouTube

Lubię też chillout.

Opublikowano

A moją ulubioną muzyką jest ''Polski rap'' z którym jestem związany od 1996 roku,więc dokładnie 20 lat :D ...

Moim ulubionym składem,którego najczęściej słucham i w sumie od niego zaczynałem przygodę z tym gatunkiem muzycznym jest ''Kaliber 44'' ;) ...Jak dla mnie to klasyk Polskiego rapu...

kaliber 44 - plus i minus - (bez cenzury) - YouTube

KALIBER 44 - Film [OFFICIAL VIDEO] - YouTube

No a na dzień dzisiejszy minęło 16 lat od wydania ostatniej płyty pod szyldem ''Kaliber 44'' pomijając solowe krążki ''Abradaba'' w końcu doczekałem się ich nowej płyty ;) ...Jak na razie tylko wypuścili tylko singiel a cała płytka za niedługo,więc z niecierpliwością czekam aż zakatuje odtwarzacz na śmierć hehe :P

KALIBER 44 - Nieodwracalne zmiany - 2016 // produkcja abradAb [OFFICIAL VIDEO] - YouTube

Opublikowano

Ja słucham głównie metalu, ale jestem też otwarty na inne gatunki.

Od tygodnia zasłuchuję się w najnowszym produkcie mojego ulubieńca, czyli Rudego z

MegadetH

Za chwilę będę katował najnowsze DreamTheater.

Poza tym uwielbiam zarzucić sobie In Flames.

To z tych, których słucham najczęściej, poza tym, jak pisałem nie zamykam się na inne kręgi kulturowe i słucham wszystkiego od klasyki do jazzu. Pomijam tylko muzykę lekką łatwą i przyjemną, bez żadnego przekazu, czyli disco polo i sieczka lecąca w mainstream'owych rozgłościach radiowych.

A i nie słucham techno i okolic, bo nie rozumiem ;-)

Dodam jeszcze, że odkąd pojawiły się serwisy streamingowe dostęp do dobrek muzyki stał się zdecydowanie łatwiejszy, dla mnie to olbrzymia rewolucja :)

Opublikowano

Polski punk z lat 80 tych, jeździłem po Jarocinach i innych punkowych spędach, a muzyka to Dezerter, Para Wino czy Siekiera. Choć nie pogardzę Analogsami , Zieloną Żabką czy Muratorem :)

Uliczny Opryszek - Na Zawsze Punk - YouTube

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.