oleraf Opublikowano 14 Czerwca 2013 #11 Opublikowano 14 Czerwca 2013 A ja może troszkę z innej beczki. Ciężko mi się określić czego słucham, bo nie pogardzę żadną muzyką. Nawet takimi coverami jak ten - SZOK!! Cytuj
nabe Opublikowano 14 Czerwca 2013 #12 Opublikowano 14 Czerwca 2013 A ja może troszkę z innej beczki. Ciężko mi się określić czego słucham, bo nie pogardzę żadną muzyką. Nawet takimi coverami jak ten - SZOK!! A tam szok zaraz, ciekawy trend. Coś poważniejszego też się znajdzie [ame] [/ame] Już nie wspominając o tym do robi np. grupa The User Cytuj
crav Opublikowano 15 Czerwca 2013 #13 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Slucham i ja : ) głownie jazz, ale i free jazz np. Brötzmann, acid-jazz np. Xploding Plastix, yass np Robotobibok, Pink Freud ambient np Biosphere w sumie słucham wszystkiego [ame] [/ame] (prawdopodobnie kolega ma nicka powiązanego z tym muzykiem) [ame] [/ame] [ame] [/ame] Cytuj
Post_Mortem Opublikowano 15 Czerwca 2013 #14 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Jeśli o mnie chodzi to preferuję blues-rock'owe brzmienia. A konkretniej, do moich "ulubieńców" należy m.in. Snowy White: [ame] [/ame] oraz Dire Straits: [ame] [/ame] Z polskich wykonawców najbardziej natomiast lubię Lady Pank, z ich najlepszym - moim zdaniem - kawałkiem "Mała wojna": [ame] [/ame] oraz SnL (wersja dla osób pełnoletnich) ;-) [ame] [/ame] Cytuj
tom77 Opublikowano 15 Czerwca 2013 #15 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Większości z Was nie było jeszcze na świecie. Ja byłem na granicy przedszkola i podstawówki. A Jethro Tull zaczynało grać...... Kawałek nietypowy. Flet i "nóżka" Iana Andersona jak najbardziej typowe. [ame] [/ame] Cytuj
yaro Opublikowano 16 Czerwca 2013 #16 Opublikowano 16 Czerwca 2013 a moich najlepszych kawałków nie ma niestety na YT - więc nie gardzę Dezerterem, Siekierą, Moskwą Cytuj
Bezprym Opublikowano 16 Czerwca 2013 #17 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Ja w zależności od nastroju słucham prawie każdego rodzaju muzyki od klasycznej do metalu. Najchętniej jednak, podobnie jak zdrowy ząb, sięgam po Nightwish ale z czasów kiedy wokalistką była Tarja. Cytuj
waszek18 Opublikowano 17 Czerwca 2013 #18 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Moje upodobania to muzyka heavy metalowa. Troszeczkę bardziej chcąc zawęzić temat Power Metal, Speed Metal, Trash Metal. Przygoda z tą muzyką zaczęła się u mnie od zespołu KAT oraz Iron Maiden i rozszerzyła się na Metallica, Judas Priest, AC DC, Megadeth. Czasem lubię posłuchać Vader'a. To taki mój główny wątek Cytuj
CoolPhone Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor #19 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Podbijam i reanimuje trupa. Czego klubowicze słuchacie w 2016? Ja ostatnio karmię się Hansem Solo: Hans Solo feat. BF.Co + EneDueRabe "BABILON" - YouTube Hans Solo - ZłoTo - YouTube 1 Cytuj
crav Opublikowano 28 Stycznia 2016 #20 Opublikowano 28 Stycznia 2016 ja ostatnio tego słucham... nie jest to jazz, ale tez fajne ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi