Kreciq Opublikowano 2 Czerwca 2013 #1 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Cześć jestem nowy w razie wpadek proszę o wyrozumiałość.Jestem w trakcie tworzenia i aranżacji Malawi.Pozdrawiam
stan Opublikowano 2 Czerwca 2013 #3 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Witamy na najlepszym forum pyszczaków Malawi :-) !
Guban88 Opublikowano 2 Czerwca 2013 #5 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Siemanko Czekamy na twoje akwa [102] Malawi
Kreciq Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor #6 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Nareszcie jest Malawi !!!!!Sprzęt biolog HW302,filtr wewnętrzny Unifilter 1000 Aquael,jeszcze został do założenia falownik który przyjedzie za tydzień.Oświetlenie 2 żarówki led 2,6W odpowiadającej 21W, 6400K każda we własnoręcznie zbudowanej oprawie Obsada: Labidochromis caeruleus 1+4 Iodotropheus sprengerae 1+2 Jeszcze dokupię dwie samiczki Metriaclima Zebra Gold Kawanga1+2 zastanawiam się nad kupnem jeszcze dwóch samiczek. Mam zamiar kupić Melanochromis cyaneorhabdos - maingano tylko nie wiem w jakich proporcjach i czy nie będzie za dużo ryb jak na taki litraż .Ewentualnie proszę o jakieś propozycje co do obsady.
krzysiutoja Opublikowano 23 Czerwca 2013 #7 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Witaj to chyba Musisz do innego działu pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi