Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla początkującego jest to dobra książka. Znajdzisz w niej podstawy i cenne uwagi. opisów konkretnych gatunków już nie.

Opublikowano
Dla początkującego jest to dobra książka. Znajdzisz w niej podstawy i cenne uwagi. opisów konkretnych gatunków już nie.

A znasz jakieś książki z opisami gatunków ? Mam malawi piękno i pasja i również mogę polecić.

[102] Malawi

Opublikowano
A znasz jakieś książki z opisami gatunków ? Mam malawi piękno i pasja i również mogę polecić.

[102] Malawi

Biblia wszystkich Malawistów czyli "Malawi Cichlids in their Natural Habitat"

Opublikowano

No i bardziej przystępny dla początkujacych i polskojęzyczny Back to Nature - Przewodnik po Świecie Pielęgnic z Malawi

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi, a czy w tej książce Malawi piękno i pasja znajdę chociaż najpopularniejsze gatunki pyszczaków dostępne w polsce z nazwą łacińską?

Opublikowano
Dzięki za odpowiedzi, a czy w tej książce Malawi piękno i pasja znajdę chociaż najpopularniejsze gatunki pyszczaków dostępne w polsce z nazwą łacińską?
Na ostatnich stronach jest mini galeria ze zdjęciami (~60 szt) i nazwami łacińskimi, bez opisów. Trzeba uważać gdyż jest kilka pomyłek.
Opublikowano

Ale będą zdjęcia popularnych pyszczaków dostępnych w polsce bo o takie mi głównie chodzi??? Szukałem innych książek o pyszczakach ale nie ma takich łatwo dostępnych... A może jest taka strona na której mógłbym zobaczeć te zdjęcia z tej książki?