Renton Opublikowano 5 Maja 2013 #1 Opublikowano 5 Maja 2013 Cześć, Poniżej przedstawiam nowe wcielenie mojego akwarium. Opis sprzętu i obsady są pod linkiem poniżej. Znajdziecie tam też zdjęcia, gdy w zbiorniku był jeszcze wapień filipiński http://forum.klub-malawi.pl/malawi-240l-raz-pierwszy-t21114.html
Guban88 Opublikowano 5 Maja 2013 #2 Opublikowano 5 Maja 2013 Jak dla mnie jest to lepsza wersja twojego akwa [102] Malawi
pablojogi Opublikowano 5 Maja 2013 #3 Opublikowano 5 Maja 2013 bardzo ładnie, powodzenia i zadowolenia z akwa oraz ryb:-)))
pit73 Opublikowano 6 Maja 2013 #5 Opublikowano 6 Maja 2013 Ciekawa aranżacja, podoba mi się. Powodzenia!
JEFFIK Opublikowano 6 Maja 2013 #6 Opublikowano 6 Maja 2013 Ładny klimat baniaka, napewno lepsza wersja od poprzedniej. P.S. Nie myslałeś o ujednoliceniu kambuli bo to najbardziej rzuca się w oczy;) Popraw proszę tę literówkę bo trzeba zgadywać o co chodzi
Renton Opublikowano 6 Maja 2013 Autor #7 Opublikowano 6 Maja 2013 Ładny klimat baniaka, napewno lepsza wersja od poprzedniej. P.S. Nie myslałeś o ujednoliceniu kambuli bo to najbardziej rzuca się w oczy;) Myślę nieustannie Z tych które tworzą tło raczej nie zrezygnuję, ale reszta jest do wymiany na serpentynit. Na składzie ogrodniczym na którym się zaopatrzyłem ciężko wybrać coś co trafia w moje upodobania. Dwa duże kamienie wygrzebałem z całej kupy w cyklu jeden na tydzień
Rekomendowane odpowiedzi