barafiki Opublikowano 29 Kwietnia 2013 #1 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Witam, oto moje malawi: 112l, za niedługo będzie większe. Rybki: saulosi + yellow. Czekam na opinie. Pozdrawiam. Cytuj
pit73 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 #2 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Pierwsze, co wpada w oko to deszczownica :-) Zdemontuj ją, załóż końcowkę rozpraszającą i skieruj ją na taflę wody. Korzonki mogą (choć nie muszą) zakwaszać wodę, co nie jest pożądane w malawi. Ale ogólnie nie jest źle :-) Cytuj
pablojogi Opublikowano 29 Kwietnia 2013 #3 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 jak wyżej reszta możliwa:-))) Cytuj
piotriola Opublikowano 29 Kwietnia 2013 #4 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Mi wpada w oko ładny kamień pozdrawiam Cytuj
Guban88 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 #5 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 To jest akwa na jeden gatunek , i to jeden harem. Ile wgl masz tych rybek tam? Usunął bym deszczownicę jak już wcześniej piyoter wspomniał. Do tego pozbył bym się korzeni i dał zamiast tego jakiś ciekawy aranż z kamieni.No i popracował nad zamaskowaniem osprzętu w akwa.Tło też nie jest jakieś super extra , patrzyłeś jak wygląda akwa z czarnym? [102] Malawi Cytuj
barafiki Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor #6 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Rybek jest 14, po 7 z każdego gatunku, w wakacje będę zmieniać akwarium na większe - 240 - 300, więc spokojnie. Czarne tło jakoś mi nie pasowało, jak już będę zmieniać to na strukturalne. Dzięki za opinie. Cytuj
pit73 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 #7 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Niebieskie tło z umiejętnie dobranymi kamieniami/roślinami, też może być ciekawe. Ukamieniuj jeszcze troszkę :-) Całość wg mnie idzie w dobrym kierunku. O obsadzie nie piszę nic, raz, że tu nie wolno, a dwa, ze i tak zmieniasz niedługo szkło. Cytuj
barafiki Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor #8 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Ototo, sam nie pisałem o obsadzie bo wiedziałem jaka będzie reakcja ;] Cytuj
Guban88 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 #9 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Rozumiem , pamiętaj akwa ma się tobie podobać.My tylko możemy wyrazić swoje opinie i ewentualnie proponować co by zmienić itp;) Powodzenia w dalszym prowadzeniu akwa [102] Malawi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi