Skocz do zawartości

Spotkanie na Mazurach:-))

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

racja kolega flaczak dobrze prawi, kolego yaro nie ma obaw palić można bez przeszkód a i nikt nie wygoni o 22 bo to już ustaliłem więc raczej zostajemy za opcją Kretowin. Miejsce wskazane przez Maćka Wawa też zacne mogę tam zadzwonić i dam jutro znać co i jak, więc się szykujcie i myślcie ile osób ma czas by przyjechać i miło spędzić weekend, kwestia posiłków w sensie śniadanie i obiadokolacje do dogadania więc też to załatwię, a zakupy, myślę że wcześniej składka i najazd na pobliski sklep.

Opublikowano

Sir Yaro do Ostródy masz ok 150 km, a to od Ostródy jest z 20 km więc sam widzisz, że wcale nie jest tak daleko, zapraszam!!!

zgłaszajcie się chętni bo jak narazie widzę, że jest słabe zainteresowanie, miejsce to Kretowiny, ceny znacie bo podałem więc zapraszam chętnych:-)))

Opublikowano

Słuchajcie!!! Do końca maja jeżeli nic się nie zmieni z ilością chętnych na nasze czerwcowe spotkanie na Mazurach i będzie tylko 4 chętnych to zamykam temat i rezygnujemy z powodu małej frekwencji zatem myślcie i piszcie bo czas leci nieubłaganie szybko.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.