Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako , że Klubowiczem niestety nie jestem , więc tutaj składam gratulacje nowemu Prezesowi i Zarządowi.

Mam nadzieję , że wyprowadzicie Klub na prostą i poprowadzicie go ku świetlanej przyszłości:)

A ja jeśli tylko będę mógł jakoś pomóc , pomogę .

Pozdrawiam Danielj

Opublikowano

Dziękuję w imieniu swoim i pozostałych członków Zarządu (zwłaszcza tych balangujących ;-) ) za szczere gratulacje i wolę pomagania.

Do KM oczywiście zapraszamy, a pokładanych w nas nadziei postaramy się nie zaprzepaścić.

PS. Z tą młodością Sławku to nie przesadzajmy ;-)

Opublikowano

Dziękuje bardzo w swoim i innych imieniu bo teraz to wiesz u nich może być różnie z percepcją ;) ... będziemy się starali i wierzymy, że się uda przeprowadzić badania paleontologiczne aby wykopać i przywrócić do życia kilka dinozaurów ;).

Odnośnie młodości to ponoć jesteś takim jak się czujesz no to ja jestem jeszcze młodzieniaszek ;) ... zawsze z tym kojarzy mi się nasz Eliot12 jego nick wiele lat temu zasugerował, że to junior i gdy wlazłem na profil to się lekko zdziwiłem ... śmieje się z tego do dziś ;).

Opublikowano
Eliot12 jego nick wiele lat temu zasugerował, że to junior i gdy wlazłem na profil to się lekko zdziwiłem ... śmieje się z tego do dziś .
A może to liczba w profilu oszukuje :rolleyes:, co do nicków to po pierwszych postach Ząbka myślałem że jest stomatologiem :-D
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.